Goblin 380

Zielone, czerwone czy czarne. Gobliny i ich krewniacy...
Awatar użytkownika
MASA
Lider forum...
Posty: 2050
Rejestracja: 01-08-2014
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 60 razy
Kontaktowanie:

Postautor: MASA » 13 lis 2015, o 21:02

wojtekr pisze:ALzasrc? W życiu- bierz Goblina

Ostatnio gdzieś starali się mnie przekonać że to to samo - tylko nieco taniej
jak go kupisz to Ci podaruje oryginalne szybko zapinki...
FireBall
G380
T470LM
GH425
G570
G770
Brain1-2, BeastX Plus, DX8, DX9 DSMX
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 17657
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1603 razy
Podziękowano: 783 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 13 lis 2015, o 21:02

MASA pisze:Wybierz brak rozsądku
tym juz się wykazałem sprzedając prosiaka wiec pociagnę tą drogą dalej... ;)
wojtekr pisze:ALzasrc? W życiu- bierz Goblina

Będzie Goblin. Alzrc z radością bym zaryzykował gdyby było o 100$ tańszy.
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 17657
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1603 razy
Podziękowano: 783 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 13 lis 2015, o 21:04

No dobra. Wątpię żeby ktoś sprzedawał bo to nowe modele wiec jak będę przy kompie to zmienię nazwe wątku i przeniose go na dobre miejsce.

Zanim dobiorę elektronikę musze podjąć kluczową decyzję: 2 czy 3 łopaty... od tego będzie zależeć co dalej... hmmmm
Awatar użytkownika
lin3e
Lider forum...
Posty: 2038
Rejestracja: 28-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 70 razy
Podziękowano: 80 razy

Postautor: lin3e » 13 lis 2015, o 21:13

Krówki 600 bez elektroniki nie chcesz? :)
...
Awatar użytkownika
lenu
Lider forum...
Posty: 2167
Rejestracja: 13-10-2014
Lokalizacja: Janki - niedługo Wolica :D
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 98 razy

Postautor: lenu » 13 lis 2015, o 21:13

2 przy krecie taniej wychodzą :P
Pozdrawiam, Artur
Goblin 500 / Gaui X3 / w planie 20letnim dużo dużo więcej / DX8
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 17657
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1603 razy
Podziękowano: 783 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 13 lis 2015, o 21:15

lin3e pisze:Krówki 600 bez elektroniki nie chcesz? :)

Chce. Za pisiont groszy.
lenu pisze:2 przy krecie taniej wychodzą

O łopate :)
Ale do trojlopatowej można zbierać dekomplety na polu ;)
wojtekr pisze:Mirek zamiast G380 weź ode mnie miniaka

Jal dorzucisz gratis G380 to się zastanowię
Awatar użytkownika
Artja
Garage Manager
Posty: 4779
Rejestracja: 21-10-2013
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 268 razy
Podziękowano: 461 razy

Postautor: Artja » 13 lis 2015, o 21:22

miruuu pisze:
lenu pisze:2 przy krecie taniej wychodzą

O łopate :)
Ale do trojlopatowej można zbierać dekomplety na polu ;)
wojtekr pisze:(ciach spamer...)

Jal dorzucisz gratis G380 to się zastanowię


Mówię Ci, Nitruś świetna sprawa, gratis dorzucę luzem te łopaty pozbierane z pola. Polatasz spalinką i ewentualnie potem se dokupisz te G380. Zastanów się :roll:
Pozdrawiam,
Jacek
Awatar użytkownika
lin3e
Lider forum...
Posty: 2038
Rejestracja: 28-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 70 razy
Podziękowano: 80 razy

Postautor: lin3e » 13 lis 2015, o 21:26

I nie bity
...
Awatar użytkownika
MASA
Lider forum...
Posty: 2050
Rejestracja: 01-08-2014
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 60 razy
Kontaktowanie:

Postautor: MASA » 13 lis 2015, o 21:44

No właśnie lata już ktos tak naprawde - takim 3 - łopatowym Goblinem - jakim kolwiek
FireBall
G380
T470LM
GH425
G570
G770
Brain1-2, BeastX Plus, DX8, DX9 DSMX
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 17657
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1603 razy
Podziękowano: 783 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 13 lis 2015, o 21:47

Psychol jeszcze nie lata...
Kusi mnie, ale mam dwie obawy:
1. Dlaczego to ja mam ryzykować? Wole być drugi ;)
2. Łopaty - nie mogę znaleźć informacji czy są klasycznej długości, czy 380 mm . Jeśli mniejsze to czy wejdą "klasyczne stretcha 450" i jak to będzie z zakupem trójpary ;)
Awatar użytkownika
MASA
Lider forum...
Posty: 2050
Rejestracja: 01-08-2014
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 60 razy
Kontaktowanie:

Postautor: MASA » 13 lis 2015, o 21:50

add. 1 bo jestes admin - a jak wymiękniesz to wszyscy teraz Ci powiedzą że pękasz :p
add. 2 do Gs80 są 380
FireBall
G380
T470LM
GH425
G570
G770
Brain1-2, BeastX Plus, DX8, DX9 DSMX
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 17657
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1603 razy
Podziękowano: 783 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 13 lis 2015, o 21:51

Dobra, a jak jest z tymi silnikami?
Quantum, xnova czy inny wymysł?
Awatar użytkownika
MASA
Lider forum...
Posty: 2050
Rejestracja: 01-08-2014
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 60 razy
Kontaktowanie:

Postautor: MASA » 13 lis 2015, o 21:55

Ja się nie odzywam - bo są mądrzejśi co mnie wyśmieja - spokojnie czekam do następnego bakowa zeby zobaczyc i porównac
FireBall
G380
T470LM
GH425
G570
G770
Brain1-2, BeastX Plus, DX8, DX9 DSMX
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 17657
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1603 razy
Podziękowano: 783 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 13 lis 2015, o 21:57

Skoro podjąłem się już nie racjonalnych decyzji to może Twoja opinia przypadnie mi do gustu? ;)
Awatar użytkownika
MASA
Lider forum...
Posty: 2050
Rejestracja: 01-08-2014
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 60 razy
Kontaktowanie:

Postautor: MASA » 13 lis 2015, o 22:04

jak w stopce
FireBall
G380
T470LM
GH425
G570
G770
Brain1-2, BeastX Plus, DX8, DX9 DSMX
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 7784
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 296 razy
Podziękowano: 445 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 13 lis 2015, o 22:10

miruuu pisze:Psychol jeszcze nie lata...


Bo tej głowicy jeszcze chyba nie ma - jest w kitach ale jako upgrade chyba nie- niedawno był preorder na nia.
Helikoptery
Awatar użytkownika
Jazz
Lider forum...
Posty: 2695
Rejestracja: 02-10-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 167 razy

Postautor: Jazz » 13 lis 2015, o 22:42

do 3 lopatowej glowicy G380 sa łopaty 360, zestaw to 228$ :

http://www.goblin-helicopter.com/shop/p ... s_id=26474
Jazz
Dyplomata.
--------

Goblin 770 BT , Logo 550 , Protos 500, Protos 380 , Goblin mini comet, Oxy 2
Parkmaster
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 7784
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 296 razy
Podziękowano: 445 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 13 lis 2015, o 22:44

no to już jest :)
Helikoptery
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 17657
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1603 razy
Podziękowano: 783 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 13 lis 2015, o 22:48

Tzn jeśli bym brał to od razu KITa z taką głowicą.
Jazz, to może jeszcze wiesz czy w te okucia da się włożyć RJXy 360mm? Czy inna szerokość?
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 17657
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1603 razy
Podziękowano: 783 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 13 lis 2015, o 23:38

A budę do carbon czy niecarbon brać? Jakas różnica w praktyce?

Wróć do „SAB Goblin”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość