Będzie to taka ramka:

Prawie całe wyposażenie będzie przełożone ze ścigacza v3
Jako że w nowej ramie nie ma miejsca na pajączek więc będzie płytka dystrybucji prądu. A żeby nie było plątaniny będzie płytka z BECami, filtrem LC oraz OSD co powinno zmniejszyć plątaninę kabli

Jako że ram LS-210 jest wąska to klasyczna kamerka płytkowa 32x32 się łatwo nie zmieści, za to idealnie powinna się wkomponować kamerka w obudowe 28x28mm czyli albo Foxeer XAT600M 600TVL lub SkyPlus 650TVL
Najbardziej zależy mi aby masa była jak najniższa. Najlepiej by było aby była niższa niż V3

Jednak sama rama v3 ważyła chyba 90g a LS-210 100g więc będzie ciężko. Chociaż na zdjęciu masa v3 jest nieco podwyższona z powodu klejonych ramion

Jak na razie dużo nie zdziałałem. W LS-210 nie podobały mi się szerokie ramiona które pogarszają przepływ powietrza dlatego wyskoczyłem dziś na Reguły, zrobiłęm 6 locików miniakiem i poddremelowałem ramiona i obszlifowałem krawędzie

Jednak będzie lżejn nowa ramka o 22g lżejsza od starej. Troszkę się staruszkowi przytyło jak mu podklejałem nadłamane raminona

Budowa była megaszybka po tym jak 175tka nie wypaliła.
W sumie nawet nie ma zdjęć, tylko już po skończeniu, w zasadzie zostały jakieś ledy i inne duperele.