Protos Max V2 Leggero Evoluzione

Protos Mini, Protos, Protos Max
Awatar użytkownika
Myszor
Domownik forum...
Posty: 345
Rejestracja: 05-09-2016
Lokalizacja: Piaseczno
Podziękował: 59 razy
Podziękowano: 9 razy

Postautor: Myszor » 23 mar 2018, o 13:59



W moje jak już włożę końcówkę w szczęki to nie wypadnie. Zanim kupisz sprawdź czy niema filmiku żeby zobaczyć jaki efekt będzie.


YouTube

Jak kupisz coś zbyt „taniego” może się okazać że kiepsko zawija. Tak jak na filmie widać.

Z tego co Koledzy piszą około 100zł trzeba wydać na dobrą zaciskarkre.

Osobiście gdybym nie niemiał to wybrał bym tą Wojtka.

Ściągaczka do izolacji też może się przydać.
Zupełnie inaczej wyglada zaciśnięcie jak izolacja jest ładnie odcięta a nie tak jak na pierwszych moich zdjęciach poszarpana przy zrywaniu zębami :)[/quote]
Ostatnio zmieniony 23 mar 2018, o 17:11 przez Myszor, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 14830
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1434 razy
Podziękowano: 656 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 23 mar 2018, o 14:26

Myszor pisze:Mirku, Wojtku czy mogli byście cześć o zaciskaniu przenieść do osobnego wątku np. W dziale warsztat?

Przeniosę, ale później. Teraz brakuje mi energii :)
Pozdrawiam, Mirek

Trex 500X - trex ratio :) | Trex 470LM - cieszy... | Oxy 2 - mały, ale wariat... | Reaktor 3D FPV - drugie życie pianki... | Lizard95 - że też mi się drona zachciało.... | Czesia - jeszcze tylko wyniosę choinkę i się za nią biorę... | LaTrax Rally - kazali mi kupić | Graupner MX-20 - działa
Awatar użytkownika
Myszor
Domownik forum...
Posty: 345
Rejestracja: 05-09-2016
Lokalizacja: Piaseczno
Podziękował: 59 razy
Podziękowano: 9 razy

Postautor: Myszor » 24 mar 2018, o 11:59

Z Power Bus helik wygląda dużo lepiej, ład-skład-porządek. Wcześniej bez kabinki zdjęć bym nie robił :P
Jestem zadowolony z efektu.

C9661BA9-9B2F-4B35-8D0E-676F8F61E916.jpeg

Waga? dalej pokazuje 5,6kg RTF, pod tym wględem nic się nie zmieniło.

B87038DF-67BC-46DC-8B72-71CA6E0BDBA6.jpeg

Obróciłem FBL o 180 stopni ciekawe czy tylko położenie wystarczy zmienić w programie, czy będzie trzeba inne ustawienia ruszyć, przekonam się dopiero po świętach....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 7037
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 263 razy
Podziękowano: 408 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 24 mar 2018, o 12:50

Tylko w programie, miałem tak w miniaku
Helikoptery
Awatar użytkownika
gumi
Elita forum...
Posty: 511
Rejestracja: 23-07-2015
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 14 razy

Postautor: gumi » 25 mar 2018, o 08:17

Wystarczy zmienić orientację urządzenia w programie. Przynajmniej w Brainach.

Wróć do „MSH”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron