Potrzebny symek aero na cito

Najlepszy kret, to kret symulowany...
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Posty: 3355
Rejestracja: 28-01-2010
Lokalizacja: 52°5'38''N 21°7'3''E
Podziękował: 301 razy
Podziękowano: 266 razy

Postautor: Ramotny » 23 lip 2020, o 14:42

Hejka koledzy

potrzebuje na cito do pobrania prosty symek lotniczy (nie heli) - musi mało ważyć. Wystarczy sterowanie z klaiwatury pc.
Możecie coś podrzucić?
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...
Awatar użytkownika
Piotr_T
Elita forum...
Posty: 842
Rejestracja: 13-06-2017
Lokalizacja: Józefosław
Podziękował: 43 razy
Podziękowano: 37 razy

Postautor: Piotr_T » 23 lip 2020, o 15:07

Może ten... http://multiflight.multiplex-rc.de/MULT ... _setup.exe
Z tego, co pamiętam idzie latać z klawiatury i na padzie gamingowym.

Pozdrawiam,
Piotr.
Wirniki - Protos Mini 325 3S, WLT V977
Skrzydła - Zeta Wing-Wing Z-84
4-Śmigła - Xiaomi Fimi A3
Koła - WLT A979
FlySky FS-I6X
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Posty: 3355
Rejestracja: 28-01-2010
Lokalizacja: 52°5'38''N 21°7'3''E
Podziękował: 301 razy
Podziękowano: 266 razy

Postautor: Ramotny » 23 lip 2020, o 15:09

190 MB to nie mały prosty symek ale zobaczymy....
dzięki :)
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Posty: 11525
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 993 razy
Podziękowano: 694 razy

Postautor: aikus » 24 lip 2020, o 04:52

No a jak nie to niesmiertelny FMS
https://modelsimulator.com/
Nienajlepszy i nie najlzejszy, ale za to najversatilniejszy ever:) a dzialal jeszcze za czasow XPka wiec .
Awatar użytkownika
Kamil_K
Stały bywalec...
Posty: 208
Rejestracja: 22-05-2020
Lokalizacja: Kostrzyn
Podziękowano: 4 razy

Postautor: Kamil_K » 27 lip 2020, o 21:05

No mi na win 7 64bity ni chu fms nie bangla. Na xp tak.
Trex 450 Pro 3G , Trex 450xl spectrum dx6i dsm2 , wltoys v930
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Posty: 11525
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 993 razy
Podziękowano: 694 razy

Postautor: aikus » 27 lip 2020, o 22:50

No bo to stary soft - może tak być, że wymaga XPka...
Na szczęście dziś XP to żaden problem postawić sobie na VirtualBoxie, odciąć od sieci i jazda...
;)

Natomiast mi jeszcze na Siodemce chodził... aczkolwiek jakby miął stawiać virtualkę pod gre albo symulator to wybrałbym XPka bo lżejszy.

Wróć do „Symulatory”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość