Phoenix

Najlepszy kret, to kret symulowany...
Awatar użytkownika
Bizonik
Pierwsze koty za płoty...
Posty: 16
Rejestracja: 25-02-2010
Podziękował: 1 raz

Postautor: Bizonik » 28 mar 2017, o 12:30

Kopiąc dziś w szufladach znalazłem płytkę instalacyjną 2,0. Po instalacji z płyty dalej ten sam błąd:(
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 13336
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1329 razy
Podziękowano: 590 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 28 mar 2017, o 12:37

A jakiego masz dongla?
Mam w domu dwa, jak chcesz, to Ci jeden wyślę i sprawdzisz czy na nim zadziała. Jak zadziała - Twój. Jak nie zadziała - sprzedasz ;)
Pozdrawiam, Mirek

Trex 470LM - cieszy... | Trex 500X - przyszedł... | Reaktor 3D - jest co bić | Firstar - mały ale wariat ;) | Szybolek - zrobiony, oblatany, do sprzedania... | Czesia - jeszcze tylko wyniosę choinkę i się za nią biorę... | LaTrax Rally - kazali mi kupić | Graupner MX-20 - działa
Awatar użytkownika
Bizonik
Pierwsze koty za płoty...
Posty: 16
Rejestracja: 25-02-2010
Podziękował: 1 raz

Postautor: Bizonik » 28 mar 2017, o 22:36

Przeinstalowalem directx i 2.0 ruszył, 2,5 też działa. W necie znalazłem update z 2,5 na 3 i niestety już błąd wywala.
Nie kumam tego programu
Awatar użytkownika
Bizonik
Pierwsze koty za płoty...
Posty: 16
Rejestracja: 25-02-2010
Podziękował: 1 raz

Postautor: Bizonik » 29 mar 2017, o 13:33

Cały symylator kupowałem w ART HOBBY w Warszawie, podobno legalny ale jak to jest w rzeczywistości to grom ich wie.
Awatar użytkownika
Bizonik
Pierwsze koty za płoty...
Posty: 16
Rejestracja: 25-02-2010
Podziękował: 1 raz

Postautor: Bizonik » 2 kwie 2017, o 20:48

No i zrobione. Okazało się że winny jest system na kompie, reinstalacja i działa. Instalka z płytki a potem update ze strony i jest cacy. Teraz tylko ustawić apakę i czas poćwiczyć.

Pomoże ktoś w ustawieniach spektrum dx6?
Awatar użytkownika
kubacki
Elita forum...
Posty: 1003
Rejestracja: 28-12-2015
Lokalizacja: Będzin
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 37 razy

Postautor: kubacki » 2 kwie 2017, o 20:51

Która generacja
Goblin Fireball
Trex 150X
A nad wszystkim piecze sprawuje Spektrum DX9
Awatar użytkownika
Bizonik
Pierwsze koty za płoty...
Posty: 16
Rejestracja: 25-02-2010
Podziękował: 1 raz

Postautor: Bizonik » 2 kwie 2017, o 20:58

Dx6i
Awatar użytkownika
kamdz
Domownik forum...
Posty: 251
Rejestracja: 24-04-2017
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 43 razy
Podziękowano: 2 razy

Postautor: kamdz » 19 cze 2017, o 19:27

Mam swojego symka :juppi: :juppi: :juppi:
Mógłby mi ktoś pomóc skonfigurować go tak, bym mógł latać z Wami online?
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 6417
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 237 razy
Podziękowano: 355 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 19 cze 2017, o 20:02

A Offline działa? Jak tak to w części Multiplayer masz resztę.


Ktoś chętny na latanie teraz?
Helikoptery- Fireball for sale
Awatar użytkownika
kamdz
Domownik forum...
Posty: 251
Rejestracja: 24-04-2017
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 43 razy
Podziękowano: 2 razy

Postautor: kamdz » 19 cze 2017, o 20:39

Offline działa, ale jak kliknę w multiplayer to mi piszę błąd połączenia z serwerem.
A mam działający internet
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 6417
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 237 razy
Podziękowano: 355 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 19 cze 2017, o 20:44

Wklej jakie masz ustawienia. Ale w sumie u mnie działa na każdym serwerze.

Która wersja Phoenixa?
Helikoptery- Fireball for sale
Awatar użytkownika
kamdz
Domownik forum...
Posty: 251
Rejestracja: 24-04-2017
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 43 razy
Podziękowano: 2 razy

Postautor: kamdz » 19 cze 2017, o 20:48

Jakie ustawienia? czego?
Wersja 4
Stworzyć sesję mogę, a dołączyć nie

Zrobiłem sesję
login i hasło heliteam
Zobacz czy działa....
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 6417
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 237 razy
Podziękowano: 355 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 19 cze 2017, o 20:50

A do jakiej dołączasz?

zobacz czy tu możesz:

HT

123
Helikoptery- Fireball for sale
Awatar użytkownika
kamdz
Domownik forum...
Posty: 251
Rejestracja: 24-04-2017
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 43 razy
Podziękowano: 2 razy

Postautor: kamdz » 19 cze 2017, o 20:51

Jak klikam w "Dołącz do sesji" to nic się nie dzieje
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 6417
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 237 razy
Podziękowano: 355 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 19 cze 2017, o 20:53

ale jaką wybierasz? Wybierz HT (serwer w EUROPIE)
Helikoptery- Fireball for sale
Awatar użytkownika
kamdz
Domownik forum...
Posty: 251
Rejestracja: 24-04-2017
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 43 razy
Podziękowano: 2 razy

Postautor: kamdz » 19 cze 2017, o 20:54

Żadnej nie wybieram bo żadnej nie widzę
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 6417
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 237 razy
Podziękowano: 355 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 19 cze 2017, o 20:58

Wklej ten screen
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Helikoptery- Fireball for sale
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 6417
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 237 razy
Podziękowano: 355 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 19 cze 2017, o 20:59

I zapgrade'uj do wersji 5.5

od tego zacznij- bo ja zakładam sesję w 5.5 więc pewnie jej nie widzisz
Helikoptery- Fireball for sale
Awatar użytkownika
kamdz
Domownik forum...
Posty: 251
Rejestracja: 24-04-2017
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 43 razy
Podziękowano: 2 razy

Postautor: kamdz » 19 cze 2017, o 20:59

Ok to już jutro

edit: screen;
Obrazek
Ostatnio zmieniony 19 cze 2017, o 21:05 przez kamdz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kamdz
Domownik forum...
Posty: 251
Rejestracja: 24-04-2017
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 43 razy
Podziękowano: 2 razy

Postautor: kamdz » 20 cze 2017, o 13:58

Jak próbuję pobrać nowszą wersję to to samo... nie można się połączyć...
To musi być coś z ustawieniami routera, ale za parę dni wyjeżdżam to może tam zadziała...

Wróć do „Symulatory”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość