Krzysiek11 pisze: Ale z drugiej strony to metalowa tuleja koła głównego będzie szorować po plastiku koła ogonowego.
Krzysiek11 pisze:Dzięki, jak już jestem przy głosie to zapytam czy podrzuci ktoś jeszcze sprawdzone ustawienia kątów dla x360? W instrukcji brak jakichkolwiek ustawień. A pierwsze loty jeszcze przedemną
Krzysiek11 pisze:Na co zwrócić uwagę przy ustawieniach aby polatać najdłużej per pakiet? Ustawiać obroty 1900 czy niżej?
Krzysiek11 pisze:P.S. Jak bardzo napinacie paski w x360?
Krzysiek11 pisze:Generalnie model bardzo przyjemnie lata płozami do dołu, ale podczas lotu na plecach - jest dużo głośniej, a maksymalne ujemne kąty ledwo wystarczają aby model lekko poszedł do góry. W porównaniu do mniejszych modeli (goosky s2/k110) jest bardzo duża asymetria pomiędzy płozami w górę i w dół na niekorzyść lotu na plecach.
Krzysiek11 pisze:Dodatkowo:
- Mam bardzo małe wychylenia skoku ogólnego +/- 9 stopni i 8 stopni cykliki.
Krzysiek11 pisze:Więcej nie mogę dać bo serwom kończy się zakres. Mam kulki w trzeciej dziurce w oryginalnych serwach DS425MG.
Krzysiek11 pisze:- Ogon ucieka o 90 stopni gdy z zawisu dam maksymalne kąty - ale to chyba wina niskich obrotów - 2200-2300?
Krzysiek11 pisze:Ktoś ma pomysł co mogłem źle ustawić?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość