miruuu pisze:Na chromie jest tam funkcja incognito?
pkali pisze:Ostatnio też walczyłem ze swoim radiem. Problemy ze wzbudzaniem, zanikające komunikaty głosowe, modele. Resetowałem androida do ustawień fabrycznych, po czasie problem wracał. Okazało się, że najnowsza wersja przetwarzania tekstu na mowę robiła krecią robotę. Wyłączyłem automatyczne aktualizacje aplikacji, zaktualizowałem wszystko prócz tej jednej pozycji i problemy zniknęły.
Zamrażałem kiedyś lipole. Wydajność w około - 15C była bliska zeru. Oczywiście nie robiłem tego na zupełnie "zdrowych" sztukach, bo bałem się, że po takim traktowaniu będą już "chore". Niemniej jednak testowane lipo po uzyskaniu temp pokojowej, działały jak wcześniej. Np we wkrętarce itd. Ilość mah na ładowarce o ile pamiętam, bez zmian.oki188 pisze:Baterię łatwo sprawdzimy chodząc ją najpierw w lodówce i kolejny test w zamrażarce.
Cały czas rozważam - w końcu incognito i tak wolałbym uruchamiać w rozgrzanym aucie...msheli pisze:Mirek nie znalazł najważniejszej opcji w OpenTX. Nie odzywa się bo spektrum już zamówiony.
Tapatalk
mwx pisze:Idzie zima, możliwe że już niedługo na giełdzie będą w korzystnych cenach - musisz trzymać rękę na.. pulsie.
Jaki zakres temperatur pracy nadajnika widnieje w instrukcji? Sprawdzał ktoś?Ravp66 pisze:Oby firma zachowała się uczciwie wobec Pawła.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość