miruuu pisze:Ten 1550 chetnie wrzuce na jeden lot do balsiaczki..
Jazz pisze:Najlepszą relację cena/jakośc mają Heavy duty z HK - też ich troche ludzie używają i są super, ale neistety nie sa dostepne w wszystkich potrzebnych ilsociach cel / pojemnosciach.
Testowalem SLS-y które ostatnio zakupilem - maja bardzo niska rezystacje wew , swietnie sie spisuja i obecnie sa najlepsze jakosciowo.
Gensy odstaja minimalnie.
Heavy duty tez niewiele sa gorsze.
Wiec jak bede kupowal kolejne to w 1 koeljnosci szukam HDuty z Hk, jak nie bedzie odpowiednich to SLS-y, i w ostatniej kolejnosci gensy.
Kula pisze:Jazz pisze:Najlepszą relację cena/jakośc mają Heavy duty z HK - też ich troche ludzie używają i są super, ale neistety nie sa dostepne w wszystkich potrzebnych ilsociach cel / pojemnosciach.
Testowalem SLS-y które ostatnio zakupilem - maja bardzo niska rezystacje wew , swietnie sie spisuja i obecnie sa najlepsze jakosciowo.
Wiec jak bede kupowal kolejne to w 1 kolejnosci szukam HDuty z Hk, jak nie bedzie odpowiednich to SLS-y, i w ostatniej kolejnosci gensy.
Te Heavy Duty nie wychodzą znów tak rewelacyjnie cenowo. Sa tylko trochę tańsze od SLS. Przykladowo pakiet 4000 6S HD kosztuje 61 euro w HK EU. Paypal liczy euro po ponad 4.5 zl wiec pakiet wychodzi prawie 280 zł bez przesyłki. SLS xtron 4000 6s kosztuje na stronie 330 zł. Różnica niby 50 zł... jak podliczysz przesylke jeszcze mniej. Przy takiej małej różnicy ja już nie zaryzykuje pakietów z HK
Jazz pisze:Kula pisze:Jazz pisze:Najlepszą relację cena/jakośc mają Heavy duty z HK - też ich troche ludzie używają i są super, ale neistety nie sa dostepne w wszystkich potrzebnych ilsociach cel / pojemnosciach.
Wiec jak bede kupowal kolejne to w 1 kolejnosci szukam HDuty z Hk, jak nie bedzie odpowiednich to SLS-y, i w ostatniej kolejnosci gensy.
Te Heavy Duty nie wychodzą znów tak rewelacyjnie cenowo. Sa tylko trochę tańsze od SLS. Przykladowo pakiet 4000 6S HD kosztuje 61 euro w HK EU. Paypal liczy euro po ponad 4.5 zl wiec pakiet wychodzi prawie 280 zł bez przesyłki. SLS xtron 4000 6s kosztuje na stronie 330 zł. Różnica niby 50 zł... jak podliczysz przesylke jeszcze mniej. Przy takiej małej różnicy ja już nie zaryzykuje pakietów z HK
Co Ty porównujesz ?
HK Heavy duty 6S4000 60C to 57 euro (61 jak nie jestes zalogowany) ale niech tam bedzie nawet 280 zl.
SLS 6S4000 45C to koszt 455 zl, wiec 170 zl roznicy.
Nie ma co porownywac jakiegos najgorszego 20C z najgorszej z dostepnych serii , bo zakup takiego to pieniądze wyrzucone w błoto jesli chodzi o heliki .
Jeśli do takiego chcesz robic porównanie, to porównuj najtańsze z hk.
Wysyłka z HK Europe gdzie są dostępne to kurier GLS za 35 zł który dociera do mnie w 3-4 dni, czyli i tak krócej niż w sklepie który najpierw ściągnie pakiety z niemiec a następnie wysle do mnie (wiem, bo sprawdziłem robiąc zakup).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość