[S] Nadajnik Jumper (multiprotocol) + lipo idealne :)

Tu możemy dać ogłoszenie że coś nam zbywa.
Regulamin forum
1. Każde ogłoszenie powinno zawierać co najmniej: tytuł zawierający typ ogłoszenia: [S/O/Z], opis, zdjęcie "w naturze" (wyjątkiem są przedmioty nowe i fabrycznie zapakowane), cenę.
2. Ogłoszenie można odświeżyć przez dopisanie nowego postu po 7 dniach od daty ukazania się ostatniego postu. Zmiany ilości i/lub ceny dokonujemy edytując pierwszy post. Ogłoszenia nieaktywne przez okres dłuższy niż 2 miesiące są usuwane.
3. W ogłoszeniach nie prowadzi się dyskusji oceniających dany przedmiot, dopuszczalna jest dyskusja między sprzedającym a zainteresowanymi doprecyzowująca temat lub ofertę.
4. W przypadku złamania którejkolwiek z wymienionych reguł Moderator lub Administrator mają prawo do usunięcia oferty bez podania przyczyny. W wyjątkowych przypadkach należy przed umieszczeniem ogłoszenia uzgodnić odstępstwa od regulaminu z moderatorem działu lub administratorem.
5. Portal i forum Heli-Team.pl nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za treść ogłoszeń, stan i jakość oferowanych towarów oraz transport do miejsca przeznaczenia.
Awatar użytkownika
Artja
Olimp forum
Posty: 4215
Rejestracja: 21-10-2013
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 239 razy
Podziękowano: 408 razy

Postautor: Artja » 25 paź 2018, o 16:58

Nie da się wylizać? Albo nalewkę nastawić?
Pozdrawiam,
Jacek
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 7269
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 276 razy
Podziękowano: 417 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 25 paź 2018, o 18:15

Artja pisze:Nie da się wylizać?


Pewnie, że się da. Myślisz, że po co Aikus to kupił akurat od Mirka?
Helikoptery
Awatar użytkownika
miruuu
Administrator
Posty: 15639
Rejestracja: 11-05-2010
Lokalizacja: Warszawa - Ursynów
Podziękował: 1452 razy
Podziękowano: 675 razy
Kontaktowanie:

Postautor: miruuu » 7 lis 2018, o 00:17

Lizany dżamper do wzięcia. Znaczy tak aikus mówi, ale nikt nie wie co przyniesie nowy dzień...

Cena?
Obrazek
Pozdrawiam, Mirek

Trex 500X - trex ratio :) | Trex 470LM - cieszy... | 2x Devil X360 - tak jakoś wyszło... | Oxy 3 - nie po-byku | Oxy 2 - mały, ale wariat... | Reaktor 3D FPV - drugie życie pianki... | Lizard95 - że też mi się drona zachciało.... | Czesia - jeszcze tylko wyniosę choinkę i się za nią biorę... | LaTrax Rally - kazali mi kupić | Graupner MX-20 - działa
Awatar użytkownika
aikus
Olimp forum
Posty: 7352
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 695 razy
Podziękowano: 480 razy

Postautor: aikus » 7 lis 2018, o 00:47

Nooo do wzięcia.
Cena... tam ile to było miru... 375?
Jakoś tak. Do negocjacji w każdym razie :piwo2:
Jedyne co zrobiłem to przeregulowałem gimbal gazu spod mira pod siebie i poprawiłem fabrycznie lekko spieprzone mocowanie kabli w gimbalu gazu właśnie (fabryczne MUSIAŁO się kiedyś urwać, moje nie urwie się do końca świata, daje sobie za to ... Nie ważne. Moje się nie urwie!).
Awatar użytkownika
aikus
Olimp forum
Posty: 7352
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 695 razy
Podziękowano: 480 razy

Postautor: aikus » 8 lis 2018, o 13:58

O dzizas, słuchajcie to żart z tą ceną.
250 - taka jest cena.
Po pijaku napisałem i zapomniałem sprostować, więc teraz sorka za nieregulaminowe podbicie, ale to trzeba wyprostować, a jumper nie spływa...
Weźcie go... Weźcie. Dobra apka w sumie. To ja jestem pojebany.
Apka jest OK.
Awatar użytkownika
MacGyverek
Lider forum...
Posty: 1631
Rejestracja: 30-09-2014
Lokalizacja: Rydułtowy/Śląsk
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 106 razy

Postautor: MacGyverek » 8 lis 2018, o 23:47

Ciężko za wami nadążyć ;) To kto teraz sprzedaje ¿? Nie wiem jak apka ale na deviationtx też latam i mogę polecić. Taki prostrzy opentx.
Flota: Syma107G, Walkera LadybirdQR, Align TREX 450L + MSH Brain, Align TREX 250DFC + MSH uBrain, ALZRC Devil 420 + MSH Brain, DJI Spark Combo, HeliQuad 3D, ESA
Radio: Walkera DEVO 8S + DEVIATIONTX 5.0.0
Awatar użytkownika
aikus
Olimp forum
Posty: 7352
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 695 razy
Podziękowano: 480 razy

Postautor: aikus » 9 lis 2018, o 06:43

No a co za roznica... Sprzedaje ale z podpięcie pod ogłoszenie Mira i odwalilem już brudna robotę z negocjacja ceny...
Jumper na sprzedaż, wysyłka paczkomatem w cenie.

Aha no i w sumie to tak, zgadza się, jest to taki trochę jakby opentx, nie wiem czy mają wspólnego przodka czy co ale proporcjonalny timer istnieje. Wiec brać póki się nie rozmyśle, a rozmyśle się jak mi ktoś powie jak ustawić failsafe w AFHDS 2A.
Awatar użytkownika
MacGyverek
Lider forum...
Posty: 1631
Rejestracja: 30-09-2014
Lokalizacja: Rydułtowy/Śląsk
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 106 razy

Postautor: MacGyverek » 9 lis 2018, o 07:40

A tu ustawiająć FS nie działa??
Obrazek
Flota: Syma107G, Walkera LadybirdQR, Align TREX 450L + MSH Brain, Align TREX 250DFC + MSH uBrain, ALZRC Devil 420 + MSH Brain, DJI Spark Combo, HeliQuad 3D, ESA
Radio: Walkera DEVO 8S + DEVIATIONTX 5.0.0
Awatar użytkownika
aikus
Olimp forum
Posty: 7352
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 695 razy
Podziękowano: 480 razy

Postautor: aikus » 9 lis 2018, o 08:54

Sprawdzę wieczorem, bo teraz nie mam tej apki przy sobie - póki co wydaje mi się, że po zbindowaniu z odbiornikiem AFHDS 2A po prostu zewsząd znikają wszelkie opcje dotyczące FailSafe.
Awatar użytkownika
aikus
Olimp forum
Posty: 7352
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 695 razy
Podziękowano: 480 razy

Postautor: aikus » 9 lis 2018, o 21:28

MacGyverek pisze:A tu ustawiająć FS nie działa??
Obrazek



DOBRA ZWRACAM HONOR Jumperowi.
Da się ustawić FailSafe.
Po prostu istotnie trzeba to robić w miksach dla każdego kanału osobno - dokładnie tu gdzie napisał MacGyverek.
Trochę upierdliwe, ale robi się to raz, więc zasadniczo nie ma problemu.
Więc niniejszym się rozmyśliłem i nie sprzedaję.
Miru, kasuj ogłoszenie.
Awatar użytkownika
MacGyverek
Lider forum...
Posty: 1631
Rejestracja: 30-09-2014
Lokalizacja: Rydułtowy/Śląsk
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 106 razy

Postautor: MacGyverek » 9 lis 2018, o 21:32

Tylko na spektrumie jest inaczej. FS się ustawia samo podczas bindowania. Nie da się tej wartości przestawić dla dsmx i dsm2.
Flota: Syma107G, Walkera LadybirdQR, Align TREX 450L + MSH Brain, Align TREX 250DFC + MSH uBrain, ALZRC Devil 420 + MSH Brain, DJI Spark Combo, HeliQuad 3D, ESA
Radio: Walkera DEVO 8S + DEVIATIONTX 5.0.0
Awatar użytkownika
aikus
Olimp forum
Posty: 7352
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 695 razy
Podziękowano: 480 razy

Postautor: aikus » 9 lis 2018, o 21:52

Skoro masz taką wiedzę To dopisz to wątku o Jumperze Bo tutaj to zaraz zniknie i za chwilę znowu może ktoś szukać i nie będzie...
Ja bym dopisał ale już z komórki to mi ciężko to skopiować i wkleić tam...

Wróć do „Supermarket - sprzedam”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości