Jazz pisze:Podregulowałem też zawieszenie pod swoje oczekiwania (tył jest podniesiony i usztywniony troche bardziej niż tył)
Jazz pisze:Te tylnie ? Jeszcze nie. Dogaduje z magikiem od revo dyferencjal jego projektu. Wtedy zebatki pozmieniam i idziemy z czasem jazdy pod heliki czyli 4 min max
Jazz pisze:Ten "kołpak" - kupiłem siatke ochronną która przepuszcza wode i powietrze, ale nie przepuszcza pylu / piasku etc od rcforfun.pl .
(...)
Jazz pisze:Populacja erevo wzrosła o 2 kolejne na pałacowej
Mam nadzieję że pojawia się tu zdjęcia.
qemay pisze:Wszystko piękne i czyste, jeszcze nie wytarte i uborusane.
qemay pisze:Kto się lubi bawić od razu polecam wstawienie w wahacze (przednie głównie) dybli rozporowych bo prędzej czy później śrubę wyrwie z plastiku.
qemay pisze:Co do kaftanika... niestety miałem podobny i uważam że temperatury mocno rosną. A dodatkową zaletą tego "kołpaka" który zrobiłem jest to, że trzyma budę w miejscu gdzie lubi się ona łamać. Po kilku lepszych dachowaniach łamie się pomiędzy przednią szybą a maską. Zrobiłem odlew swojej jak była jeszcze w całkiem dobrym stanie i będę robił własne, choć chwilowo jeszcze nie doszedłem do takiego stanu by było to potrzebne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości