MacGyverek pisze:...
Już myśle nad zmianą miejsca przełączników
MacGyverek pisze:Można oddać do 14 dni. Spektrumie wg mnie ma lepszą ergonomię, ale reszta to....
Da się poluzować. Obudowę łatwo się otwiera. Ma to jedną zaletę - możesz otwierać obudowę bez utraty gwarancji. A my lubimy zaglądać w różne miejscaMacGyverek pisze:- sprężyny na drążkach dosyć silne. Nie wiem czy można jakoś poluzować to ale dla mnie odrobinę za mocno.
Ja to słysze wyłącznie w domu w nocy i osobiście to lubie. Czuć neutrum fajnie.MacGyverek pisze:- gimbale głośne - jednak metal mocno trzaska
Tak, u mnie też. Taka pierdoła a mogli dopracować i zrobić klapkę szerszą o jakies 0.2mm żeby wchodziła bardziej na wcisk.MacGyverek pisze:- klapka na dodatkowy moduł lata, wiec będzie trzeba ją jakoś usztywnić
Haha, nie chce wiedzieć co Chińczyk robił zanim założył Ci gumę Moja się nie klei. UffMacGyverek pisze:- guma która jest na pręcie metalowym się jakoś dziwnie lepi
Dejno film. U mnie jest ok. Porównamy i jeśli będzie u Ciebie jakaś różnica - reklamuj.MacGyverek pisze:- przyciski nawigazyjne SYS/MDL/TELE/RTN latają jak w starym sprzecie RTV
Jak pyka? U mnie nic nie pyka. Kiedy pyka, opisz dokładnie.MacGyverek pisze:- głośnik przy nawigowaniu sobie ciągle pyka
Nie miałem w łapach Devo. W porównaniu do graupnera trzymają sie lepiej łapy. Ale może to kwestia rozmiaru/wagi? Horus jest wielki, nawet ciut większy od Spektrumów, więc z założenia mniej komfortowo się go trzyma jedna ręką niż większość nadajników.MacGyverek pisze:- słabe gripy jednak. Biorąc do reki Devo 8S jedną ręką czuć ze pewnie leży i można wymachiwać na lewo i prawo. X10S to raczej troszkę jak pulpit
Tak. Co prawda nie używam smyczy, ale z tego co czytałem, ludzie montują takie trzymaczki z dziurkami do regulacji środka cięzkości. Tak samo miałem w Graupnerze.MacGyverek pisze:- Wyważenie do dupy jak się lata na smyczy.
Nie odczułem, ale ja jestem gruboskórny (tak mi mówią przynajmniej ). Ale swoją drogą równiez umiejscowiłbym je gdzieś indziej. A najlepiej ich nie miał bo i tak nie potrzebuje...MacGyverek pisze:- Te boczne potencjometry strasznie uwierają w palce. Są ostro zakończone.
MacGyverek pisze:- guma która jest na pręcie metalowym się jakoś dziwnie lepi
Nie bez powodu Android zasłużył na opinię zawodnego. Czy lubię androida? Lubię, bardzo. Czy byłbym gotów mu zaufać? Ależ nie... Ale... jest ryzyko, jest zabawawindcatcher pisze:Narzekają głównie Ci co go nie mają lub na rzeczy, z którymi ma problem każdy starszy android.
Lista uwag pasuje po prostu to obiektywnej oceny sprzętu a nie jego zachwalania. Myślę, że podobną, choć pewnie inną ale często i dłuższą listę możnaby napisać o każdym radiu. Kwestia tego, czy coś chcemy zachwalać czy obiektywnie ocenić z naciskiem na słabe strony - bo to one są dla wszystkich najważniejsze.windcatcher pisze:Lista Twoich uwag bardziej pasuje do radia z niższej półki cenowej.
Przemek nie miał tez z radiem KDSwindcatcher pisze:Ja nikogo namawiać nie będę ale problemu z ixi nie miałem ani razu więc chyba czas pogonić dx9.
miruuu pisze:Nie bez powodu Android zasłużył na opinię zawodnego. Czy lubię androida? Lubię, bardzo. Czy byłbym gotów mu zaufać? Ależ nie... Ale... jest ryzyko, jest zabawawindcatcher pisze:Narzekają głównie Ci co go nie mają lub na rzeczy, z którymi ma problem każdy starszy android.
MacGyverek pisze:Wiecie jakie byłoby najlepsze radio?? Gdyby połączyli dizajn i kształt Taranisa z plastikiem i bebechami od Horusa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości