kudzu pisze:Tylko jeśli ten ficzer logowania jest o kant doopy, to po co dopłacać do Braina 2? Trzeba szukać jedynek - taniej wyjdzie.
Lukasz pisze:U mnie brzydziej. Prawda jest taka ze wykres bym wogole zignorowal gdyby nie event 'vibrations high'.
Lukasz pisze:Dochodzenia zadnego nie zamierzam przeprowadzac, tym bardziej ze msh nie specjalnie sie tym przejmuje, watek helifreak'owy tez bez ich komentarza. Surowosc braina lubie ale jak mu cos odwali to tyle jest fbl'i dzisiaj ze prosciej sie bedzie po prostu przerzucic na innego.
mwx pisze:Ja się zastanawiam dokąd Wy tak generalnie zmierzacie.
Czy komuś helikopter źle lata przez te wykresy?
Czegoś nie rozumiem chyba
aikus pisze:Wiecie co... sorry, ale mi to nie dawało spokoju i wziałem się za robotę wziąłem jedyny model w którym mam Braina2, tak się składa, że jest to najlepiej latający model jaki kiedykolwiek miałem, jego stan oceniam jako IDEALNY, podłączyłem...
... pierwszy raz w życiu, ściągnąłem logi z ostatniego lotu i poszukałem najgorzej wyglądającego miejsca i wygląda ono tak:
kudzu pisze:mwx pisze:Ja się zastanawiam dokąd Wy tak generalnie zmierzacie.
Czy komuś helikopter źle lata przez te wykresy?
Czegoś nie rozumiem chyba
Świeci Ci się pomarańczowa kontrolka, dajmy na to chk engine, ale przecież auto jeździ poprawnie. Więc co - ignorujesz?
Kłóci mi się z Twoim perfekcjonizmem
Adam12 pisze:Tu też tak będzie, że ktoś to poprawi. O ile dostanie cynk, że coś nie bangla i się nad tym pochyli. A może po prostu ja d...a jestem i tyle
aikus pisze:Ale Tobie sie coś świeci na obudowie i z tego powodu grzebiesz i szukasz w logach co się dzieje?
Czy po prostu patrzysz w Logi i widzisz to co widzisz...
?
mwx pisze:kudzu pisze:Świeci Ci się pomarańczowa kontrolka, dajmy na to chk engine, ale przecież auto jeździ poprawnie. Więc co - ignorujesz?
Kłóci mi się z Twoim perfekcjonizmem
Aktualnie właśnie to robię gdyż ASO toyoty nie wie jak sobie z tym pomaranczowym światełkiem poradzić
"Jeździć, jak przestanie jechać to dzwonić po assistance"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości