Gajos pisze:Nie natknąłem się (co nie świadczy o niczym) na nazewnictwo CW i CCW dla serw, ale na przykład kąty mierzymy CCW, więc dlaczego tu jest odwrotnie?
Jaki rewers? Czego rewers?MacGyverek pisze:... Jak serwo idzie nie wtą strone to dajemy rewers i juz kierunek jest dobry.
Jaki rewers? Czego rewers?aikus pisze:... to przestawiasz rewers i czesc.
Gajos pisze:Jaki rewers? Czego rewers?aikus pisze:... to przestawiasz rewers i czesc.
W V450D03?aikus pisze:... No to przestawiasz rewers serwa. A rewersy serwa masz w FBLu.
Gajos pisze:aikus pisze:... No to przestawiasz rewers serwa. A rewersy serwa masz w FBLu.
W V450D03?
Napisałem po krzywemu o tu o.pkali pisze:... Czarek napisz po prostu, że nie możesz sobie poradzić z podłączeniem zyxa, ...
A tak, pamiętam. Odesłać?pkali pisze:... ... pomożemy. ...
aikus pisze:... To jest FBL? V450D03 - ten symbol to jest Walkerowy FBL?
Jesli tak - to tak, w nim.
Jak - nie mam pojecia. W zyciu tego nie dotykalem.
pkali pisze:he, he był już taki gość, który miał dar tworzenia podobnych wątków
"Czy możesz mi powiedzieć na członek męski mi las?" Tfu, Brain albo ZYX...aikus pisze:... W Brainie jest chyba tak jak na obrazku McGyverka, w ZYXie moze byc inaczej... na litosc boska ...
Gajos pisze:W V450D03?aikus pisze:... No to przestawiasz rewers serwa. A rewersy serwa masz w FBLu.
Gajos pisze:V450D03 to helikopter Walkery, chyba go nawet widziałeś...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości