Odbiorniki - Spektrum

Dział Małego Radiotelegrafisty...
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 7116
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 266 razy
Podziękowano: 411 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 18 lut 2018, o 14:49

Ja miałem TM1000 na 12S i działało
Helikoptery
Awatar użytkownika
wojtekr
Administrator
Posty: 7116
Rejestracja: 22-01-2013
Lokalizacja: W-wa
Podziękował: 266 razy
Podziękowano: 411 razy
Kontaktowanie:

Postautor: wojtekr » 18 lut 2018, o 17:30

do czasu jak zamieniłem + z - :)
przestał się bindować.

Ale w sumie to warto opisać ten przypadek:

kupiłem jakieś kabelki chyba z HK, takie które pasują do tych porypanych gniazdek z TM 1000- niestety miały zamienione kolory. Po "prawidłowym" podłączeniu przestał się bindować - tak załatwiłem dwa TM1000 zanim wpadłem, że to taki kabelek pojebany.
Helikoptery
Awatar użytkownika
Adam12
Domownik forum...
Posty: 438
Rejestracja: 31-10-2015
Lokalizacja: Podhale
Podziękował: 23 razy
Podziękowano: 14 razy

Postautor: Adam12 » 8 cze 2018, o 21:47

Odbiornik Spektrum AR 610 DSMX. W górnej części zdjęcia tak jak ma być. W dolnej urwany kawałek anteny. Jaki ma to wpływ na zasięg ? Czy można dokupić samą antenę i wymienić ?
antena.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
X3 (380); DX6i

Wróć do „Aparatury i odbiorniki”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości