Nie lepiej Oxy 2?Myszor pisze:Ma to cudo jakieś rescue ?
Chciałem jakiegoś mikrusa przytulić takiego co do schowka w aucie wejdzie
Myszor pisze:Ma to cudo jakieś rescue ?
msheli pisze:Nie lepiej Oxy 2?Myszor pisze:Ma to cudo jakieś rescue ?
Chciałem jakiegoś mikrusa przytulić takiego co do schowka w aucie wejdzie![]()
tapatalk
kubacki pisze:Myszor pisze:Ma to cudo jakieś rescue ?
A jak duży masz schowek,bo ja mam na sprzedaż Trexa 150X z masą części i ten model ma Auto Level na osobnym patyczku
pkali pisze:Rescue nie ma. Jeśli to ma być helik-symulator to trzeba się liczyć, że stockowe części będą się sypały. Wymieniałbym je od razu na lynxa.
Mój ma wymienioną tarczę, zębatki serw plus aluminiowe obudowy. Jeszcze ogon lynxa na pasek i można nim walić w ziemię. Przy upadkach w wysoką trawę jedyną rzeczą która pada to zębatka od zbyt późno zapiętego holda.
Tapatalk
Myszor pisze:kubacki pisze:Myszor pisze:Ma to cudo jakieś rescue ?
A jak duży masz schowek,bo ja mam na sprzedaż Trexa 150X z masą części i ten model ma Auto Level na osobnym patyczku
Ogon na silnik to nie dla mnie za cienki jestem bilet w lataniu żeby model mi tylko w jedną stronę dobrze skręcał.
kubacki pisze:Myszor pisze:kubacki pisze:Myszor pisze:Ma to cudo jakieś rescue ?
Ogon na silnik to nie dla mnie za cienki jestem bilet w lataniu żeby model mi tylko w jedną stronę dobrze skręcał.
nie bardzo wiem o co chodzi,ale akurat ogon w tym modelu jest super, nie można mu nic zarzucić tym bardziej reakcji na drążek prawo /lewo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości