bejo pisze:To znaczy ,że nie będzie tak tragicznie ? Z tym czasem to prawda ! Już czwarty tydzień minął jak zamówiliśmy tam baterie i jeszcze nie doszły.
bejo pisze:Witam. Dzisiaj znowu wykonałem dwa testowe loty swoim V911 w celu dalszego testowania baterii 200 mAh.
Dzisiejszego dnia nieco mniej wiało jak ostatnim razem. Za to ja próbowałem dzisiaj polatać ostrzej niż ostatnio bo w mode 2 (przy pełnym wychyleniu serw ).
Ten czas lotu będzie bardziej miarodajnym niż podany ostatnio (ok 10 min ). I tak , pierwszy lot trwał 8min , drugi 8min 30 sek.
Przyjmuję,że czas lotu helikiem V911 na aku 200 mAh wynosi 8min.
To jest jakieś 2- 3 min dłużej niż na oryginalnym aku ( 120 mAh). I tego czasu oficjalnie można się trzymać.
Jak zwykle przed blokiem zgromadziłem pokaźną publiczność w postaci dzieciarni. Najbardziej im się podobało ostre pikowanie z wysoka. Następnie przelot nisko nad ich głowami. I znowu podryw helika w górę.
Tak ,że mam już stałą publiczność. Teraz tylko czekają kiedy wyjdę z helikiem przed blok?!
AdamskY pisze:bejo pisze:Witam. Dzisiaj znowu wykonałem dwa testowe loty swoim V911 w celu dalszego testowania baterii 200 mAh.
Dzisiejszego dnia nieco mniej wiało jak ostatnim razem. Za to ja próbowałem dzisiaj polatać ostrzej niż ostatnio bo w mode 2 (przy pełnym wychyleniu serw ).
Ten czas lotu będzie bardziej miarodajnym niż podany ostatnio (ok 10 min ). I tak , pierwszy lot trwał 8min , drugi 8min 30 sek.
Przyjmuję,że czas lotu helikiem V911 na aku 200 mAh wynosi 8min.
To jest jakieś 2- 3 min dłużej niż na oryginalnym aku ( 120 mAh). I tego czasu oficjalnie można się trzymać.
Jak zwykle przed blokiem zgromadziłem pokaźną publiczność w postaci dzieciarni. Najbardziej im się podobało ostre pikowanie z wysoka. Następnie przelot nisko nad ich głowami. I znowu podryw helika w górę.
Tak ,że mam już stałą publiczność. Teraz tylko czekają kiedy wyjdę z helikiem przed blok?!
mode 2?
latanie nad głowami dzieci, raczej nie należy do wyczynów godnych pochwały
bejo pisze:Następnie przelot nisko nad ich głowami. I znowu podryw helika w górę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości