Dzisiaj w końcu doszedł do mnie mój V911-pro/v2

nie wiem dalej jak to się dokładnie nazywa.Ale JA jako inwalida i niezdara już przy 3 pakiecie "rozwaliłem" cudeńko

, a dokładnie flybar się rozdwoił i śmigło nadłamało (widać nawet taki pancerniak nie ma szans z moimi zdolnościami

), cóż rada nie rada zamawiam na alledrogo brakujące elementy (flybar, 1 parę śmigieł i może ze 2 pakiety), ale będąc teraz mądrzejszy chce zakupić na BG taki zestawik w ilości sztuk 3 na długi zapas, bo 5,88 dolara za taki komplecik to psie pieniądze a przy 3 sztukach widzę jest za 5,56 xD
http://www.banggood.com/WLtoys-V911-Pro ... rrency=USDNa to będę czekać znowu prawie miesiąc ;/,powiedzcie czy jest sens go brać czy nie koniecznie, bo może 3 zestawy to za dużo i 1 by wystarczył? Ale i tak te z alledrogo będą szybciej to i narzekać na nudę nie będę.
Ale teraz dalej, po odpaleniu helika zauważyłem że dziwnie go ściąga na lewą stronę, nakręciłem filmik i wrzucę go na yt i tutaj zamieszczę byście ocenili i poradzili co z tym fantem zaradzić by było dobrze, jak tylko przyjdzie flybar
Pozdrawiam
Krzysiek
EDIT
FILMIK JUŻ MA WŁĄCZONĄ OPCJĘ OGLĄDANIA NA STRONIE