przemek pisze:Spróbuj najpierw podłączyć płytkę, pociągnij i przytrzymaj prawy drążek w którąś stronę po czym włącz nadajnik. Mi udawało się tak bindować starsze modele 922/933.
miruuu pisze:Ustawienia - na moim heli-etapie uciąłbym ail i ele o jakieś 30% żeby go spokojniej trzymać. Tzn wywisiałem kilka pakietów w domu dzisiaj, ale ogonkiem do siebie i walcząc o utrzymanie w jednym miejscu. Przy mniejszych wyhyleniach na pewno powisiałbym tez bokami.
Tryb stabilizacji - niema tematu. Coś pomieszałem. Wszystko jest ok. Jedyne co mnie w nim denerwuje to to, że nie planuje go używać a tryb normalny, w którym chce latać zawsze wywałuje u mnie drgawki związane z ciągłym wku**cym mryganiem nadajnika.
Ograniczone kąty - jak Ci brakuje wychyleń to może jakieś inne, dłuższe orczyki dopasować? Ogranicza jedynie przednie serwo, gdzie orczyk kończy się ok 2mm przed silnikiem, ale orczyk o 1,5mm dłuższy już dałby odczuwalną różnicę no i na pewno większe możliwości niż dotychczasowe...? Nie chce marudzić, że nie ma krzywych jak w waspie, ale wychylenia powinny być zmienialne...
A skoro już jesteśmy przy nadajniku, to sa tam te 4 guziki...:
- dual rate - czy dobrze zrozumiałem, że to wyłącznie dotyczy ogona?
- hover debbuging - co to???
miruuu pisze:... Marek, a Ty brałeś w Polsce czy w Chinach tego swojego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości