Gajos pisze:Teraz będzie porządek. I o to chodziło, choć miodowego ciut za dużo widzę było...
Gajos pisze:EDIT1: Mati śle jeszcze jedno śmigiełko, bardzo dla mnie ważne, więc kolejna niestety obsuwa, bo się Gamoń Jeden zaGamonił, tfuuu - zaGapił...
Gajos pisze:EDIT 09.10.2015 10:39: Mati, Miruuu dziś będą klejeee!
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
StRess pisze:Czy ktoś z szanownych posiadaczy V977 mógłby wrzucić listę co warto do tego modelu dokupić, żeby nim polatać? 60 stron wątku mnie trochę przeraża...
subframe pisze:ZANIM PRZECZYTASZ CAŁY TEN WĄTEK
ZERKNIJ W PONIŻSZY POST
KLICK --> TUTAJ
ZNAJDUJE SIĘ W NIM PODSUMOWANIE WSZYSTKICH NASZYCH DOTYCHCZASOWYCH ROZWIĄZAŃ ZWIĄZANYCH Z V977
POZDRAWIAM,
MIRUUU
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
miruuu pisze:...Dodatkowo się zastanawiam jak wyglądaja jego ustawienia na "normalnym" nadajniku... ...expa i inne wg własnego uznania, choc z drugiej strony w V977 nie można
elfik pisze:Witam jeszcze raz wszystkich
Czy ktoś z was lata "waszką" z devo 7e?
waszka dlatego że zawsze gdy idę polatać v977 to kilka waszek się bardzo interesuje heli i latają sobie razem z nim
Gajos pisze:1) Jakie "tak naprawdę" różnice są między:
http://www.banggood.com/WLtoys-V977-Pow ... 24715.html
a:
http://www.banggood.com/WLtoys-V977-Pow ... 14247.html
2) Czy są do V977 baterie takie, że do koszyka trzeba je wpychać jednym palcem?
Mati pisze:miruuu pisze:...Dodatkowo się zastanawiam jak wyglądaja jego ustawienia na "normalnym" nadajniku... ...expa i inne wg własnego uznania, choc z drugiej strony w V977 nie można
A czy v922 i v977 latają z takim samym linkiem czy wprowadzili coś nowego dla młodszego braciszka? Wie ktoś? Jeśli ten sam, to będę miał kilka spostrzeżeń na ten temat.
Chodzi mi o to, czy da się swobodnie i bezpiecznie dla kabli wsunąć aku do samego DNA koszyka, czy niestety trzeba je dopchnąć jednym palcem, narażając przewody aku, listek aku goły i listek aku z bezpiecznikiem...miruuu pisze:... 2) nie rozumiem pytania, rozwiń ja możesz. ...
Teraz ja się gubię, nie rozumiem. Cały czas chodzi mi o ogniwko. Czy można je wsunąć po samo dno koszyka bez naciskania jednym palcem na to jego czoło, z którego wychodzą oba kable główne, zakończone wtyczką (kabel czerwony i kabel czarny).miruuu pisze:... Ja po prostu wciskam naciskając w miejsce do którego są przylutowane kabelki na serwie. ...
Tak myślałem, ale wolałem dopytać...miruuu pisze:"Serwie" --> miało być "pakiecie" tylko się zaczytałem o serwach i mi wskoczyło pomyłkowo
Co do pytania- da się wcisnąć trzymając po bokach. Tyle że niewygodnie.
Jasne, chciałem się tylko ciut rozeznać, czy nie robią się przedwcześnie "słabe" właśnie dokładnie od takiego męczenia blaszek. A i każde lutowanie im przecież nie służy. Z powodu normalnego zużycia z kolei, no to oczywiste. Ale, to taniocha, olał to.miruuu pisze:... Dlatego Generalnie olalem temat tym bardziej ze te pakiety po jakichś kilkudziesięciu lotach robią się słabe i coraz gorzej się na nich lata...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości