elfik pisze:...
Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się jak zbindować v977 z devo7e to jestem do usług.
elfik pisze:... Odwołuje pytanie poradziłem sobie sobie z ustawieniami.
Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się jak zbindować v977 z devo7e to jestem do usług.
Gajos pisze:elfik pisze:... Odwołuje pytanie poradziłem sobie sobie z ustawieniami.
Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się jak zbindować v977 z devo7e to jestem do usług.W takim razie dałoby się Twoim sposobem Devo 7E zbindować również z V930...
![]()
Co o tym Elfik sądzisz? To by mi było tu dla Kolegi z forum bardzo potrzebne...
Dzięki serdeczne Buszmen! Problem w tym, że do przeprogramowania się na Deviation, musiałbym mieć UP0cośtam, które miałem, ale nie działało, więc odesłałem i otrzymałem punkty dolarowe. Ktoś mi tu nawet proponował pomoc, ale w końcu zrobił kreta na temat...Buszmen pisze:Sorry, że odpowiadam "zastępczo",Gajos pisze:elfik pisze:... Odwołuje pytanie poradziłem sobie sobie z ustawieniami.
Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się jak zbindować v977 z devo7e to jestem do usług.W takim razie dałoby się Twoim sposobem Devo 7E zbindować również z V930...
![]()
tutaj: http://www.deviationtx.com/
w zakładce Supported Models jest lista modeli bindujących z Devo (z softem Deviation), wśród nich jest także V930
Gajos pisze:Dzięki serdeczne Buszmen! Problem w tym, że do przeprogramowania się na Deviation, musiałbym mieć UP0cośtam, które miałem, ale nie działało, więc odesłałem i otrzymałem punkty dolarowe. Ktoś mi tu nawet proponował pomoc, ale w końcu zrobił kreta na temat...Buszmen pisze:Sorry, że odpowiadam "zastępczo",Gajos pisze:elfik pisze:... Odwołuje pytanie poradziłem sobie sobie z ustawieniami.
![]()
tutaj: http://www.deviationtx.com/
w zakładce Supported Models jest lista modeli bindujących z Devo (z softem Deviation), wśród nich jest także V930
10-krotnie, to w ten sposób zwiększymy Buszmenie moc RF, czyli zasięg "na oko" 2-krotnie. Kolejne zwiększenie zasięgu dają:Buszmen pisze:... Edit: A... i jeszcze to polecam: http://www.hacksmods.com/2013/04/walker ... range-mod/
- w niej: jak 10-krotnie zwiększyć zasięg DEVO 7e prostym "zabiegiem" bez żadnych kosztów (oprócz ryzyka uwalenia apki), oraz "pinologia" dla modułu nRF
Ja nim byłem bodajże już w czerwcu...miruuu pisze:Oj tam oj tam
Ktoś musi być beta testerem
Ciut inaczej Miruuu - rozmawialiśmy o tym na PW, jeszcze za mojego poprzednika... Prosiłem Cię wtedy o namiary na SUTka, którym chwaliłeś mi się przy naszym drugim, a przy stoliku pierwszym po latach spotkaniu. Kilka dni przed Twoim urlopem. Oprócz namiarów na SUTka podałeś mi też namiary na śmigiełko S1, które mówiłeś Chłopaki chwalili, a które akurat już miałem, jednak SUTka jeszcze nie znałem, więc testowałem je na ciut słabszym, ale wyjątkowo wydajnym, prawieSUTkowym silniczku, na który w trakcie różnych testów natrafiłem. Wszystko testowałem na Super CP. Wtedy Ci właśnie na PW pisałem, że dorobiłem mocowanie na ogon do stockowego silniczka głównego od Super CePa, właśnie tego 8,5mm i że on moc w prawdzie ma, ale ma za niskie obroty, więc potrzebowałby większego śmigiełka (przypomnij sobie, że w moich Super CePach stockowego nie ma już prawie nic)...miruuu pisze:Ale to co, Ty masz ten ogon?
W którym heliku testowałeś?
Musiało mi gdzieś to umknąć...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości