A bo latać trza umieć...miruuu pisze:... ale po kilku kretach tak się rozluzowala, że wróciłem do plasticzanej. ...

A serio - czy mosiężne gulałki mają Miruuu średnicę właściwą?
A bo latać trza umieć...miruuu pisze:... ale po kilku kretach tak się rozluzowala, że wróciłem do plasticzanej. ...
miruuu pisze:Jak dla mnie gówno przez wielkie G, chyba że miałem pecha.
Ja do tej pory, w posiadanych trzech rodzajach helików ("cacuszka" nie wliczam), tylko jedną tulejkę w V450D03 wkręcam na klej, ponieważ jest mosiężna, bardzo subtelna i nie można jej zbyt mocno wkręcić, po prostu się urwie. Generalnie mam zasadę, że jeśli gwint trzeba wklejać, to coś z nim nieteges...Mati pisze:... Cały czas fascynuje mnie klejenie mikrośrubek, ale jeszcze bardziej ich późniejsze rozkręcanie przy takim amelinum.
Gajos pisze:Potrzebne są tylko dwie przeciwpałożnyje gulałki...Buszmen pisze:... Rybie oczko kariery już nie zrobi ...
Mati pisze:... Używasz kleju do mikrośrubek?
miruuu pisze:Klej do śrubek jak najbardziej w modelach helików, ale w takich pierdkach nie zawracałbym dobie głowy (dupy też) takimi tematami.
Tu się wszystko wciska palcem i lata dopóki nie odpadnie...
Mati pisze:Generalnie mam zasadę, że jeśli gwint trzeba wklejać, to coś z nim nieteges...
miruuu pisze:Testowałem tarcze czerwona alu. Jak dla mnie gówno przez wielkie G, chyba że miałem pecha.
Kenobi36 pisze:Niech ktoś sfotografuje macro te dwa elementy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość