bejo pisze:Szukam najtańszego rozwiązania. Może być i HK. Akurat znalazlem tego najtańszego ARTF na Ehirobo.
Tu tyle jest możliwości! Że naprawdę jest w czym przebierać!
Z samolotem bądź motoszybowcem nie ma takiego problemu. Są dużo tańsze w utrzymaniu ( zwłaszcza te z pianki EPP, klej , gorąca woda i nawet największy kret nie straszny!) A tu bez pomocy jakiegoś fachowca ani rusz!
Szukałem po różnych forach, przeglądałem posty nawet z lat 2008- 2012. W moim odczuciu wtedy na topie ( zwłaszcza lata 2008-2010 ) były dwa klony T-REX-a - HK i CopterX. Z tego co teraz czytam , to przez te 5 lat dużo się zmieniło na niekorzyść, zwłaszcza w HK . Gorsza jakość wykonania i materiału ? Ile jest w tym prawdy, nie wiem ?
Ale i tak HK i CopterX w dalszym ciągu pozostają najtańszą alternatywą dla tych, którzy poszukują tanich klonów T-REX-a.
Ktoś tutaj powiedział ,że z helikami to prosta sprawa. Masz kasę- latasz!, nie masz kasy- nie latasz !
Ale czy naprawdę tanio się nie da?
Żadne z nichbejo pisze: Co to tak naprawdę jest T-REX czy CopterX ?
bejo pisze:Z tym T-REX-em z Niemiec to nie głupi pomysł ! Mam brata w Niemczech, więc by mi go przywiózł.
bejo pisze:Jak już wspomniałem, w Ehirobo jest CopterX CX 450 SE V2 ARTF w cenie 110 $, brakuje w nim jedynie tylko aku. (Apka swoją drogą). Praktycznie ma wszystko, co jest potrzebne do kompletnego heli.
bejo pisze:Moderator się wkurzy !, to tak mi zaGmerzy kopa !, że w końcu sam zacznę latać
Jak radzą sobie z ogonkiem serwo Fusonic 9257 i gyro CopterX 240 Gyro ? ( są one w zestawie super combo ARTF CopterX 450 SE V2 w Ehirobo)
bejo pisze:Chciałem się dowiedzieć jeszcze[...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości