Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
krclvlthn pisze:Mam do sprzedania oryginalną bezszczotkę WL-001 11000kv. Ktoś zainteresowany?
krclvlthn pisze:... Na pleckach, pod dużym kątem wznosi się do góry i leci do tyłu z prędkością 70-90kmh.
Tak, na pleckach. FFF tylko delikatnie spróbowałem bo znika z horyzontu za szybko.
Dla większości ten mod to tylko przyprawi o ból głowy, dla mnie
Bateria trzyma nieznacznie krócej ale może być to spowodowane agresywnym lotem w 3D.
Największy problem to trzymanie ogona, SUTek nie domaga. Zamówiłem tył BL.
Pożyjemy, zobaczymy.
Wiktor pisze:krclvlthn pisze:... Na pleckach, pod dużym kątem wznosi się do góry i leci do tyłu z prędkością 70-90kmh.
Tak, na pleckach. FFF tylko delikatnie spróbowałem bo znika z horyzontu za szybko.
Dla większości ten mod to tylko przyprawi o ból głowy, dla mnie
Bateria trzyma nieznacznie krócej ale może być to spowodowane agresywnym lotem w 3D.
Największy problem to trzymanie ogona, SUTek nie domaga. Zamówiłem tył BL.
Pożyjemy, zobaczymy.
1-Przesadzasz i to sporo...
2 załóż normalne orczyki
3. kulki na szybszą cyklikę
wojtekr pisze:Ale koledze chyba chodziło o 70-90kmh- raczej mało prawdopodobne w takim mikrusie. Myślę, że już 30km/h daje wrażenie o jakim piszesz.
U mnie FBL100 po wymianie na b.szczotki i ten silnik ogonowy z Twojego linku nie dość, że nie latał 90 to nie latał też 80, 70, 60 ... 20. W ogóle praktycznie przestał latać bo był za ciężki.
miruuu pisze:Widać na filmie ze helik ma moc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości