wojtekr pisze:jak w FBL100 wygląda kontrola napięcia lipo? trzeba sobie tupać nogą co sekundę i liczyć czy helikopter jakoś sygnalizuje?
Neomutant pisze://Edit:
Ps : po tym jak wstawiłem tego posta zorientowałem się że pisze nieco nie na temat, bo raczej FBL100 działa tylko z dedykowaną apką (głowy nie daje).
Neomutant pisze:szkoda że pakiety nie mają złącz kompatybilnych z ładowarką którą wcześniej kupiłem pod większego reksa.
Niektórzy modelarze nawet twierdzą ,że lepiej im się lata oryginalną apką niż innymi.
Z wasp 100 jeszcze gorzej , bo ponoć nie ma do niego żadnego modułu ( sky-9X? )
Tutaj obawiam się czego innego!. Mianowicie, czy poradzę sobie z apką TG 9X i modułem HT8. Przecież trzeba to jakoś zaprogramować ?. Aby razem zaczęło działać. A jak tu czytam na forach są z tym pewne problemy.
Chyba trzeba by być wybitnie zdolnym?. Aby po przesiadce z 4CH na 6Ch ani razu nie zaliczyć kreta.
Wiem dobrze co mówię. Mój kolega już drugi rok z kolei otrząsa się po takim krecie ( helik do tej pory nie naprawiony).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość