Można gdzieś kupić gąbki na płozy?
matir1 pisze:Ale grzyb ze mnie![]()
Opcja hover debugging rozwiązała problem!
Oczywiście bez tego łożyska heli jest minimalnie mniej stabilny ale da się lataćMam nadzieję, że jak przyjdzie sut to uda mi się wyregulować tak, ze będzie wisiał w powietrzu
matir1 pisze:Mam jedeno oryginalne servo zapasowe. Ale wydaje mi się, że wszystko z nimi ok. Nie miałem jakiegoś mega kretazresztą zobaczymy za jakiś czas na razie uczę się latać na 6g. To zdjęcie serva byłoby robione gdy bateria była odlaczona i ja specjalnie dałem je na maxa do ręką.
Ale że przez np 2 minuty będzie w mejscu w trybie 6g czy 3g? I wwogóle nie rusz?
miruuu pisze:Zbig, czy te zamienniki są na tyle wymienne ze można je mieszać na tarczy, czy mimo wszystko jak wymieniać to konpletem?
matir1 pisze:Mam jedeno oryginalne servo zapasowe. Ale wydaje mi się, że wszystko z nimi ok. Nie miałem jakiegoś mega kretazresztą zobaczymy za jakiś czas na razie uczę się latać na 6g. To zdjęcie serva byłoby robione gdy bateria była odlaczona i ja specjalnie dałem je na maxa do ręką.
Ale że przez np 2 minuty będzie w mejscu w trybie 6g czy 3g? I wwogóle nie rusz?
Ktoś spotkał się już może z... TURBOTAIL MOTOR SET?
Buszmen pisze:zbig pisze:Co do serv to sa tanie zamienniki (biale ) w HK 3$ z groszami
Czy możesz zapodać linka ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości