Adam12 pisze:Musisz uruchomić. Wtedy się okaże jak pasek się układa. Na sucho trochę słabo. Generalnie patrz na łączenie paska z dużym kołem. Jak na prosto to ok, jak pasek leci na rant to podnieś pinion.
Clad pisze:Gov programuje się w zawisie. Udane programowanie powinien zasygnalizować "bujnięcie ogonem".
Clad pisze:Hmmm faktycznie coś mi się w takim razie chyba przyśniło, albo to była procedura dla esc innej firmy. Aligna? Sory
msheli pisze:Jesli chodzi o Twoje obawy z govem z fbla, to myślę że śmiało możesz włączyć, miałem kiedyś z tym problemy, ale okazało się że to w cale nie była wina tych zakłóceń.
msheli pisze:Ostatecznie uważam że gov z braina i sygnałem z hw60a śmiało powinien dać radę.
helichris pisze:Tutaj jest dużo ciekawych informacji na ten temat.
kudzu pisze:Niestety nie mam Braina, bo to byłby za duży jednorazowy wydatek - przełożyłem kbara z 450ki. Kable mam pociągnięte i podłączone - może spróbuję.
kudzu pisze:Podsumowując - jestem OGROMNIE usatysfakcjonowany tym wyborem
mwx pisze:Fabryczny kbar nie obsłuży governora. Wymagana jest przeróbka bo Chińczykowi zapomniało się o jednej ścieżce na PCB.
Adam12 pisze:Nie wiem jakie tam masz pakiety, ale ja w celu lepszego wyważenia modelu przesuwam je bardziej na nos. Tym samym dobrze jest przyciąć kabinkę jakieś 5-8mm. Wydłużyć nacięcia na płozy, lepiej się zapina.
kudzu pisze:Nie muszę przesuwać pakietów na nos, bo na razie użwam... ehmmmm... 2 x 2200 .
Adam12 pisze:Oooooo. Pokaż jak to wygląda na modelu. Domniemuję, że masz jeszcze jakiś łącznik na spięcie pakietów. Jakieś DIY czy gotowiec ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości