SeKLeS pisze:Przejrzałem cały wątek od początku i widzę, że na scenie heli-team.pl Protosa 500 wpłynął na początku 2015 i w tym samym roku utonął w morzu nowości...
Jeżeli już wpadł w moje łapy, to znaczy, że naprawdę przechodzi do lamusa. Podobnie ikon, który dostałem od Aikusa w komplecie
Części zamienne robią z dupy... lepiej nie kretować, bo nie będzie z czego dobrze odbudować.
Pytanie na dziś - z czego dorobić jakieś estetyczne płozy? Wolę zapytać nim wybiorę się z suwmiarką do marketu budowlanego i wpienię obsługę

No co ty gadasz

Protos 500 jeszcze długo nie odejdzie o ile tylko będą części i ludzie, którzy chcą nim latać.
Kenobi wszystkie części ma i mam nadzieję, nadal będzie miał. U mnie własnie z racji rozwalenia Logo, P500 wrócił do intensywnej służby i muszę powiedzieć, że lata cudnie

Dostał też nowy regulator HW 60A V4, więc i gov trzyma lepiej i beca zewnętrznego wywaliłem.
Ty masz tego Prosiaka od Aikusa i tam go ktoś skrzywdził drukowanym statecznikiem i płozami

strasznie to wyglądało. Weź zamontuj oryginalne albo w ostateczności wygnij z rurki z marketu i będzie ładniej. Mam nadzieję, że ten pomarańczowy statecznik też już wywaliłeś i przestał szpecić model.
Co do samego P500, to nadal sądzę że jest to najlepszy model w klasie łopat 430. Z łopatami 470 też świetnie lata choć czasem sprawia wrażenie za lekkiego. Pokochasz Protoska i myślę, ze długo u ciebie zostanie