Jazz pisze:Wracając do meritum czyli najwspanialszego modelu pod słońcem (i księżycem) - może ktoś z nowych posiadaczy będzie latał na nie stretchowanym prosiaku ?
w kicie jest parka dluzeszej i krotszej belki i paska, ja mam nowke tych krotszych i wymienilbym na dluzszy.
aikus pisze:wojtekr pisze:Nie do końca. Węgiel daje sztywność ale nie mechaniczną wytrzymałość, którą daje szkło lub tkaniny aramidowe
Znaczy co.. Wegiel jest sztywniejszy, ale mniej wytrzymaly? W sensie bardziej kruchy?
Kenobi36 pisze:miruu, trzeba tego inserta wytopić i wtopić nowego.
Raz już coś takiego robięm , chyba wymieniałem insert dla podwozie.
Kenobi36 pisze:miruu, trzeba tego inserta wytopić i wtopić nowego.
Raz już coś takiego robięm , chyba wymieniałem insert dla podwozie.aikus pisze:wojtekr pisze:Nie do końca. Węgiel daje sztywność ale nie mechaniczną wytrzymałość, którą daje szkło lub tkaniny aramidowe
Znaczy co.. Wegiel jest sztywniejszy, ale mniej wytrzymaly? W sensie bardziej kruchy?
Włókna szklane jest mocniejsze, urywa się przy większej sile, ale węglowe lżejsze i mniej rozciagliwe.
PiotrS pisze:Nową w Metalmaxie dostaniesz na Ursynowie chyba.
Będę dziś to się zapytam.
aikus pisze:Znaczy co.. Wegiel jest sztywniejszy, ale mniej wytrzymaly? W sensie bardziej kruchy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości