Galo82 pisze:Część, mam problem nie do końca wiem czy tutaj pisać, ale dotyczy to akurat xl380, po kolei radio jumper , odbiornik flysky afhds2 taki micro, z brainem połączony za pomocą ppm, Brain odczytuje wszystkie zakresu poprawnie -100 +100 gaz 0 do 100, idąc dalej silnik do tego alzrc 3120 1000kv i ESC alzrc 50a V4, ustawione fixed wing, i teraz wszystko działa tylko ESC nie chce się zainicjować wydaje z siebie krótkie sygnały, w instrukcji: brak sygnału gazu albo zakres za waski, próbowałem zmienić zakres ale miesza się w brainie, próbowałem skalibrować gaz, nie wchodzi w tryb kalibracji.. niewiem co mogłem pominąć.. ESC podpięty do braina tak jak instrukcja kazała pod channel 1, a żółty kabelek pod gova
Clad pisze:A próbowales gaz ustawic standardowo z apki? Gaz max w górę, podlaczasz pakiet, dwa piknięcia regla i gimbal na dół. Tylko pamiętaj żeby był ustawiony normal 0-100%
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości