aikus pisze:http://rcforever.pl/product-pol-1325-Olej-do-lozysk.html
Niestety niedostepny.
Ale szczerze powiedziawszy (przepraszam, wiem ze o to nie pytasz) ja uzywam zwyklego oleju silnikowego mineralnego 15W40...
Jak bardzo chcesz zrobic jeszcze lepiej to mozesz uzyc oleju przekladniowego, jakiegos 75w90 na przyklad albo cos takiego...
Tak zeby byl bardzo lepki (gęsty) i nie wyplynal za szybko. Grubosc filmu olejowego stawiam ze w kazdy przypadku bedzie wieksza niz wystarczająca.
Nie sadze aby te "specjalne" oleje mialy w sobie cokolwiek specjalnego poza nazwa i cenąa strzykawke oleju mozesz podkrasc z samochodu, albo dostac za usmiech w pierwszym z brzegu warsztacie samochodowym.
PiotrS pisze:Kup bezpośrednio od Scorpiona jak już musisz.
Przesyłka 5 USD.
Zamawiałem dwa dni temu
zborecque pisze:Ja bym jeszcze wziął z jeden, dwa pakiety 6S, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Poprzednio wziąłem jeden 3300 mAh 30 C i jeden 4000 mAh 65 C Heavy Duty. Oba Turnigy. I okazuje się, że na tym mniejszym 30C jest lepiej. Wchodzi w niego tyle samo po locie co w ten 4000, a podczas latania buzzer w ogóle nie piszczy. Ładnie schodzi do 3,83V na celę i potem pięknie się ładuje. A ten właśnie niby-lepszy piszczy przez cały lot (buzzer ustawiony już nawet na 3,4V), lata się na nim tyle samo, obroty jakby niższe. Sam nie wiem.
A ktoś może polecić jakiś sensowny pakiet 6S? Sensowny = niedrogi (maks. 200 PLN), pojemność 3300 - 4000 mAh, wydajność min. 40C, + żeby mi nie zdechł po 20 lotach
wojtekr pisze:Ale do jakiego modelu?
Wróć do „Zakupy nie tylko za waluty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości