mwx pisze:Tylko zanim rzucicie się w wir zakupów to sprawdźcie regularne ceny na AE. Banggood często nawet na kodach jest droższy.
PiotrS pisze:a czasem tańszy
mwx pisze:BG mnie 2 razy olał i mogłem sobie pisać maile do woli.
mwx pisze:Paypal spoko, tylko zgarnia sobie prowizję w postaci bandyckich przeliczników walut, więc tak czy inaczej wychodzi drożej. Przy zakupach za kilka $ nie ma to dużego znaczenia, ale jak nawrzucasz w koszyk więcej, to już zaczyna.
BTW - na AE też można płacić paypalem, więc jak ktoś się uprze to ma podwójne zabezpieczenie.
windcatcher pisze:A wracając do mojego pytania. Kupił ktoś coś na BG przez stronę www (a nie przez APPkę na telefon).
Chodzi o niedzielę lub poniedziałek - działają Wam zakupy przez stronę??
aikus pisze:windcatcher pisze:A wracając do mojego pytania. Kupił ktoś coś na BG przez stronę www (a nie przez APPkę na telefon).
Chodzi o niedzielę lub poniedziałek - działają Wam zakupy przez stronę??
W tej chwili wrzuciłem sobie do koszyka kilka rzeczy.
Strona normalnie działa.
Nie kupuję bo nie chce kupic - nie wiem z czym konkretnie masz problem...
Przez stronę - owszem, żadnych apek srapek - nie uznaję tego.
windcatcher pisze:Banggood will do what we have promised to our customers. When you receive this email, we have already arranged a refund 9USD(34PLN) to your payment account.
mwx pisze:windcatcher pisze:Banggood will do what we have promised to our customers. When you receive this email, we have already arranged a refund 9USD(34PLN) to your payment account.
Na AE $7,29 z dostawą
Wróć do „Zakupy nie tylko za waluty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości