Niestety ale czerwony z BECa wpiąłem w czerwony od ESC. Co się wydarzyło po podpięciu pakietu to możecie już sobie sami dopowiedzieć

Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Nic się nie dzieje, to znaczy, że jak? Gaz na max, podpinasz pakiet i esc milczy? Gdy zmniejszysz gaz do minimum, esc się loguje i możesz normalnie wystartować / latać?Kris1990 pisze:Witam. Mam regulator align RCE-BL45P. Moje pytanie dotyczy jak wejsc żeby ustawić opcje? Bo przy pierwszym rozruchu dawałem drążek gazu do góry potem na dół i wszystko szło według instrukcji a teraz jak daje drążek gazu do góry to nic się nie dzieje. Wiec nie wiem.
Heya,Kris1990 pisze:O co chodzi z tym trybem Idle? Bo nie do końca rozumiem. Jak go wybrać?
Zgadzam się z Tobą, że pytanie o definicję Idla, powinno się znaleźć w innym dziale.mwx pisze:Umiejscowienie pytania w wątku o BECach też jest trochę dziwne
mwx pisze:Nie ma głupich pytań .
Chodzi o to że zdając pytanie we właściwym wątku albo nadając wątkowi właściwy tytuł masz większą szansę że ktoś pomoże Tobie z Twoim problemem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość