Przy oblocie fpv na zewnątrz quad na,duzej przestrzeni nie zrobił na mnie jakiegoś super wrazenia, okazał się trochę przegainowany oraz chyba wolniejszy od 250tki.
Swoje walory pewnie by pokazal wewnątrz lub na ciaśniejszych trasach. Zdecydowanie ciaśniej bierze zakręty co powodowalo ze ciągle zahaczalem o gałęzie. Niestety dużo nie polatalem bo ciasny nawrót między brzozami przy stole skończyl się (powinien to przewidzieć ) wlecieniem w stół i pękla ośka jednego silnika.
Quad jest trochę wolniejszy od 250 ale regulatory są do 4s więc w przyszlosci będzie można jeszcz quada bardziej pogonić

Testy byly na szybko spleciionym okablowaniu , dzis mialem troszkę czasu aby się za niego zabrać

Niestety nie zrobiłem zdjęć przed załozeniem zimowej oslonki.
Nadajnik AV dalem w pionie , lekko pod skosem. Kamerka siędzi w wydłubanej z epp konstrukcji.
Nie mialem tylko gdzie juz upchnąć filtra LC do video, więc troszkę mi regle sieją ale bez tragedii.
Na górę dalem garba z pianki aby złącze nadajnika AV nie obrywało i orzy okazji po glebie jest szansa że rzadzej kończył na plecach.
Całość z pakietem waży 360g w tym 120g to pakiet. Jest to ok 60-80g mniej niż moja odchudzona 250tka