https://www.soko-heli-tools.com/
Dzięki Soko, jako totalny świeżak, ustawiając heli po raz pierwszy w życiu, ustawiłem wszystko na tyle dobrze, że nie były wymagane żadne poprawki

Na pewno nie niezbędny gadget, ale bardzo polecam.
Radziaf pisze:No fakt, urządzenie z aplikacją (najlepiej wykupiona wersja pro) naprawdę ułatwia życie. Używam ze 2 lata i jak dotąd się nie zawiodłem.
Każdy helik od 450 do 700 po ustawieniu tym cudem w powietrzu stoi miejscu.
PiotrS pisze:Zainteresowałeś mnie
Znowu wydatki.
Tak na szybko nie znalazłem informacji o wersji płatnej softu. Dużo trzeba dopłacić?
PiotrS pisze:Już widzę. 26 zł czy jakoś tak.
mwx pisze:Działanie opiera się na założeniu, że łopaty są idealnie wykonane - z tańszymi może być różnie.
A co łopaty maja do soko?mwx pisze:Działanie opiera się na założeniu, że łopaty są idealnie wykonane - z tańszymi może być różnie.
mak pisze:mwx pisze:Działanie opiera się na założeniu, że łopaty są idealnie wykonane - z tańszymi może być różnie.
Jak łopaty są krzywe, źle wyważone, to raczej nie zadziała.
Damdodo pisze:Generalnie to chyba wykonanie łopat do ustawiania tarczy nie ma znaczenia... Soko wstawia się w okucia zamiast łopaty.
A i tak jeżeli łopaty mają jakąś deformację albo nietakąsamość to i tak trzeba je wytorować do obrotów na których się lata.... Nie ma bata, inaczej się nie da.....
Wróć do „Narzędzia i akcesoria”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość