[K/P] kabelek trenera do Futaby

Tu możemy dać ogłoszenie że czegoś szukamy.
Regulamin forum
1. Każde ogłoszenie powinno zawierać co najmniej: tytuł zawierający typ ogłoszenia: [K], opis, zdjęcie "w naturze" (wyjątkiem są przedmioty nowe i fabrycznie zapakowane), cenę.
2. Ogłoszenie można odświeżyć przez dopisanie nowego postu po 7 dniach od daty ukazania się ostatniego postu. Zmiany ilości i/lub ceny dokonujemy edytując pierwszy post. Ogłoszenia nieaktywne przez okres dłuższy niż 2 miesiące są usuwane.
3. W ogłoszeniach nie prowadzi się dyskusji oceniających dany przedmiot, dopuszczalna jest dyskusja między sprzedającym a zainteresowanymi doprecyzowująca temat lub ofertę.
4. W przypadku złamania którejkolwiek z wymienionych reguł Moderator lub Administrator mają prawo do usunięcia oferty bez podania przyczyny. W wyjątkowych przypadkach należy przed umieszczeniem ogłoszenia uzgodnić odstępstwa od regulaminu z moderatorem działu lub administratorem.
5. Portal i forum Heli-Team.pl nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za treść ogłoszeń, stan i jakość oferowanych towarów oraz transport do miejsca przeznaczenia.
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Posty: 13837
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 1371 razy
Podziękowano: 809 razy

Postautor: aikus » 12 maja 2022, o 16:45

Ten taki o:

Obrazek

Kiedyś miałem, ale chyba powywalałem, bo nie wiedziałem co to za gówno i do czego...
Potrzebuję kabelek, albo samą wtyczkę, tylko uwaga: NIE do symulatora, tylko do trenera - czyli potrzebuję PPM IN, czyli pinu 6 i 2 a nie 3 i 2.
Jeśli wtyczka to wiadomo - przylutuję sobie gdzie będę chciał, ale jeśli fabryczny kabel, a będzie przykładowo pin 6 w ogóle nie podłączony (wcale się nie zdziwię) no to piździec - taki kabel mi na nic.

Jak nikt nie ma, to będę sobie coś samemu strugał - nie chcę narazie przerabiać apki, a tam jest dosyć trudno - standardowe goldpiny nie wchodzą w dziurkę ...:/... więc pewnie tak czy siak jak zacznę rzeźbić to rozrucham gniazdko i dupeńka z tego będzie...
...
A bym dał w końcu temu Kegrizowi tymi moimi samolotami polatać bo przecież to ... po prostu... .
:masakra: :masakra: :masakra:

Więc jak ktoóś ma to chętnie przyjmę / kupię.
Jak ktoś znajdzie w jakimś polskim sklepie to też chętnie kupię i z góry dziękuję za linka.
Z amazonów i innych aliexpresów - nie chcę.
- Jak to się dzieje, że Twoje problemy są zawsze większe niż nasze wszystkie?
- Są moje. [Ally McBeal]
Awatar użytkownika
dawo
Sknerus
Posty: 1928
Rejestracja: 06-10-2014
Lokalizacja: Piastów
Podziękował: 35 razy
Podziękowano: 57 razy

Postautor: dawo » 12 maja 2022, o 17:06

Zobacz na tme.eu tylko dobrze jest wiedzieć jak nazywa się wtyk/gniazdko co go szukasz.
Heli: 450, V922, 2x250, Protos 380, Protos 500, XL POWER 550
Samoloty: Combat, FunCub, EFX racer, Extreme Flight Extra 300 oraz MX-S, Sebart Katana 50E, Skrzydło, 2xF16, Hyper Bipe, Hawk EDF, Rad Jet, Akrobat Halowy,Bolt Mavimodels, ASW28 Volantex.
Drony: quad 250 i QX 90,
Samochodziki: Traxxas Rustler i Rustler 4x4, Summit
DX7S :)
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Posty: 13837
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 1371 razy
Podziękowano: 809 razy

Postautor: aikus » 12 maja 2022, o 17:20

blać ... wlasnie. Jak ono sie nazywa... poza tym ze prostokąt Futaby...
- Jak to się dzieje, że Twoje problemy są zawsze większe niż nasze wszystkie?
- Są moje. [Ally McBeal]
Awatar użytkownika
Osa
Elita forum...
Posty: 627
Rejestracja: 18-01-2014
Lokalizacja: Józefów (ten koło Błonia)
Podziękował: 23 razy
Podziękowano: 31 razy

Postautor: Osa » 12 maja 2022, o 18:19

https://rcforever.pl/product-pol-420-Ad ... adrat.html

O to chodziło?

Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka
ALZRC X360/ Taranis Q X7
Pozdrawiam Adam
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Posty: 13837
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 1371 razy
Podziękowano: 809 razy

Postautor: aikus » 12 maja 2022, o 18:20

Nie. Bo to jest do symulatora.
- Jak to się dzieje, że Twoje problemy są zawsze większe niż nasze wszystkie?
- Są moje. [Ally McBeal]
Awatar użytkownika
Osa
Elita forum...
Posty: 627
Rejestracja: 18-01-2014
Lokalizacja: Józefów (ten koło Błonia)
Podziękował: 23 razy
Podziękowano: 31 razy

Postautor: Osa » 12 maja 2022, o 18:22

Ale można rozp.... I podlutowacć od dupy strony

Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka
ALZRC X360/ Taranis Q X7
Pozdrawiam Adam
Awatar użytkownika
Osa
Elita forum...
Posty: 627
Rejestracja: 18-01-2014
Lokalizacja: Józefów (ten koło Błonia)
Podziękował: 23 razy
Podziękowano: 31 razy

Postautor: Osa » 12 maja 2022, o 18:28

http://www.kubamodel.pl/kabel-trenera-f ... p-485.html

Czyli taki?

Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka
ALZRC X360/ Taranis Q X7
Pozdrawiam Adam
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Posty: 13837
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 1371 razy
Podziękowano: 809 razy

Postautor: aikus » 12 maja 2022, o 18:35

TAAK! Dzięki, Kupione.
- Jak to się dzieje, że Twoje problemy są zawsze większe niż nasze wszystkie?
- Są moje. [Ally McBeal]
Awatar użytkownika
Osa
Elita forum...
Posty: 627
Rejestracja: 18-01-2014
Lokalizacja: Józefów (ten koło Błonia)
Podziękował: 23 razy
Podziękowano: 31 razy

Postautor: Osa » 12 maja 2022, o 18:36

Choć raz się przydalem.

Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka
ALZRC X360/ Taranis Q X7
Pozdrawiam Adam

Wróć do „Supermarket - kupię”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości