[K] Goosky S1

Tu możemy dać ogłoszenie że czegoś szukamy.
Regulamin forum
1. Każde ogłoszenie powinno zawierać co najmniej: tytuł zawierający typ ogłoszenia: [K], opis, zdjęcie "w naturze" (wyjątkiem są przedmioty nowe i fabrycznie zapakowane), cenę.
2. Ogłoszenie można odświeżyć przez dopisanie nowego postu po 7 dniach od daty ukazania się ostatniego postu. Zmiany ilości i/lub ceny dokonujemy edytując pierwszy post. Ogłoszenia nieaktywne przez okres dłuższy niż 2 miesiące są usuwane.
3. W ogłoszeniach nie prowadzi się dyskusji oceniających dany przedmiot, dopuszczalna jest dyskusja między sprzedającym a zainteresowanymi doprecyzowująca temat lub ofertę.
4. W przypadku złamania którejkolwiek z wymienionych reguł Moderator lub Administrator mają prawo do usunięcia oferty bez podania przyczyny. W wyjątkowych przypadkach należy przed umieszczeniem ogłoszenia uzgodnić odstępstwa od regulaminu z moderatorem działu lub administratorem.
5. Portal i forum Heli-Team.pl nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za treść ogłoszeń, stan i jakość oferowanych towarów oraz transport do miejsca przeznaczenia.
Awatar użytkownika
Przemo84
Pierwsze koty za płoty...
Podziękowano: 1 raz

Postautor: Przemo84 » 12 mar 2025, o 20:17

Tak jak w tytule, kupię goosky S1. Najlepiej wersję BNF.
Goosky S2
Awatar użytkownika
WojtekN
Domownik forum...
Podziękowano: 3 razy

Postautor: WojtekN » 12 mar 2025, o 21:40

Goblin 380/ 2x Goblin 380 BUDDY/ 2x ALZRC 420/ Goblin 420/ Goblin 520 / Goblin 570 / Goblin 580 Kraken / Goblin 700/ MSH Protos 800MAX/ FrSky X20S Tandem
Awatar użytkownika
Przemo84
Pierwsze koty za płoty...
Podziękowano: 1 raz

Postautor: Przemo84 » 13 mar 2025, o 10:35

Widziałem, ale już nieaktualne. Zastanawiałem się nad tym, czy potrzebny mi aż taki arsenał części. Bo wystarczy mi nawet sam model z dwoma pakietami.
Goosky S2
Awatar użytkownika
HeliBoomer
Stały bywalec...
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 17 razy

Postautor: HeliBoomer » 13 mar 2025, o 12:45

Przemo84 pisze:Widziałem, ale już nieaktualne. Zastanawiałem się nad tym, czy potrzebny mi aż taki arsenał części. Bo wystarczy mi nawet sam model z dwoma pakietami.

"młody jesteś, życia nie znasz" :vhappy:
...bo cały urok latania heli polega na tym że jest to trudne...

Wróć do „Supermarket - kupię”