windcatcher pisze:Pytanko: czy u Was w zerze miksery tarczy wypadły idealnie poziomo czy też lekko do góry jak u mnie?
u mnie wypadają idealnie poziomo ale snapy mam bardziej nakręcone - cos pamiętam że kombinowałem z tym
windcatcher pisze:Pytanko: czy u Was w zerze miksery tarczy wypadły idealnie poziomo czy też lekko do góry jak u mnie?
miruuu pisze:Ja tez mam gaina ok 30, ale nie pamiętam jak to sie przeklada na to co mam napisane w brainie. z ciekawosci sprawdze.
a mieszales cos w pidach ogona?
pytam bo ja mieszalem na pcozatku choc mam wrazenie ze to nie one byly problemem. teraz chcialbym przywrocic domyślne ustawienia braina, ale tylko na ogonie wlasnie - zastanawiam się jak co zrobić. Ewentualnie, podałbyś mi wartości albo screeny z ustawień zaawansowanych ogona w brainie? To chyba bedzie tylko jeden ekran - choc po ostatniej aktualizacji juz nie jestem pewien jak to wyglądało...
miruuu pisze:1. Olej napinacz, wyciągnij bardziej belkę.
2. Nie.
Kiedyś coś było gdzieś ze kolo zębate z 450L niby pasuje a ma mniej zębów ale nie wiem czy to prawda.
wojtekr pisze:coś się strasznie męczycie z tym modelem, nie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość