miruuu pisze:Ja o niej trochę myślę, ale nie jestem pewien czy w ogóle chce model w tym rozmiarze...
Trzeba zapukać do portfela i zapytać

miruuu pisze:Ja o niej trochę myślę, ale nie jestem pewien czy w ogóle chce model w tym rozmiarze...
miruuu pisze:Myśle, że tak. Nie mam parcia na rozmiar, po prostu chodzi mi po głowie zakup czegoś nowego (jesienna tradycja się robi...)
I teraz tak:
2. Klasa 380:
- x3 już nie tryska świeżością, co innego gdyby wyszło jakieś v2
miruuu pisze:- protos - to ten jest na prawde fajny w powietrzu, ale relacja kosztów kreta do rozmiaru nie przemawia do mnie. W mojej hierarchii klasa 380 to rozmiar jednak treningowy...
miruuu pisze:I tak po szybkiej analizie wychodzi na to, że nie podoba mi się jak latają heliki![]()
miruuu pisze:Moje wątpliwości budzi:
- regiel - czy nie będzie jak z 470tką (albo latasz bez gova albo na innych reglu)
- stosunkowo mało informacji o samym lataniu (nie licząc tych "sponsorowanych").
Ravp66 pisze:Miru, ... a może coś ze stajni mikado?
Jest 400 i 480, oba "chodzą" na łopatach około 480.
Tak wiem ... cena. Ale może tu będzie ... świeżość, coś nowego, emocje, kto wie?
valoos pisze:masz powiew świeżości : klik![]()
i te emocje podczas ulatniania.... (po prawdzie to Terek oblatywał i się nie rozpadło więc pewnie tragedii nie ma)
miruuu pisze:... tylko ja szukam raczej worka treningowego. Przy tej cenie szkoda byłoby go bić zbyt często... a jeszcze bardziej szkoda byłoby spowalniać i tak już powolne postępy
pkali pisze:XLPower może nie być najgorszy, Tamas Levardi przeszedł do nich z MSH. Na zdjęciach i filmikach jakoś to wygląda i lata. Ją już dystrybutorzy w EU.
https://www.facebook.com/rainhard.rc.1
pkali pisze:Mi osobiście w postępach większy helik nie pomógł, spowodował jedynie, że po dwóch kretach zacząłem się bać nim latać (miałem już świadomość, że większa masa robi większą rozpierduchę przy kontakcie z ziemią).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości