Pan Byku pisze:A ja nie rozumiem czemu wieszacie psy na Align? Jak dla mnie - zupełnie bezpodstawnie. Bo macie Protosy i inne Gauki? Pfff...
To ja nie rozumiem, dlaczego sprzedałeś (albo przynajmniej chciałeś sprzedać - bo nie pamiętam jaki był finał tego tematu) trexa a zostawiłeś sobie gałkę? pfff
Pan Byku pisze:Już nie wspomnę, że w przypadku tych pierwszych ciągle jakaś zagorzała dyskusja się rozwija
Bo gada się o tym, czym się lata a nie latało

Pan Byku pisze:A nie wiem czy zauważyliście - wszyscy ostatnio kupują Gauki i zamieniają swoje Mini na nie
Zauważyłem również na naszym polu, że w ostatnim miesiącu pojawiły się dwa nowe miniaki, w tym jeden był włąsnie zamieniony z Gałką a drugi niemalże wszedł za G380

Pan Byku pisze:Poza tym 450L Dominator (konstrukcja łudząco podobna do Gaui, tylko trochę niższa) - pogadajcie z Krukiem jak słaby jest ten model. Albo z MacGyverkiem - czy jest z niego niezadowolony.
Rozmawiałem. Podniety nie wyczułem i jakoś tak (pewnie zupełnym przypadkiem) jak już widzę latającego Kruka to albo mianiakiem albo maxem. Ale to pewnie przypadek

Pan Byku pisze:Obstawiam, że ten model (mimo tej zjebanej nomenklatury - jeśli miałbym się już do czegoś przyczepić) będzie udaną konstrukcją. I chętnie wymienię swoją Gaui na niego właśnie. A czemu? Bo to Trex - klasyka! I wcale tak źle się nie prezentuje.

W takim razie oczekuję na inboxa i liczę że wejdzie do sprzedaży szybciutko.
Pan Byku pisze:A jak przesadzą z ceną - to wejdę do tego wątku, edytuję ten post i też będę wieszał psy
Oj tam. Dobry model musi kosztować

Pan Byku pisze:Już nawet kawy nie potrzebuje tak się zirytowałem!
Stara szkoła mówi: "Nie przeskakuj etapów!". Najpierw kup...
A tak bardziej serio, to przychylam się do tego co napisał Piotr. W klasie 380 ewidentnie brakuje czegoś lekkiego (poza gałką, ale to stretch do 380 a nie 380). To fajna luka, którą trex mógłby wypełnić o ile nie wpadnie na pomysł upchnięcia gdzieś w swojej konstrukcji parasolek