MacGyverek pisze:Piknie dźwięczy. A jak się ląduje na krzywym podwoziu?
tak dźwięk jest dużo przyjemniejszy niż standardowych kosiarek i ewidentnie pozbawiony rezonansu od kabinki jak w X3
MacGyverek pisze:Piknie dźwięczy. A jak się ląduje na krzywym podwoziu?
miruuu pisze:To u mnie chyba tego nie ma. A w ręce jak kręcisz głowice i trzymasz kolo główne to ci przeskakuje?
Pasek masz dobrze napięty?
Na ile % throttle latales?
windcatcher pisze:Dzisiaj musiałem robić autosa w X3 bo mi regiel odcięło. Przyczyna podobna - słaby pakiet i zimno na dworze. Przy ostrym locie na zimnie bardzo łatwo dobić do okolic 3.3 lub mniej na celę pod obciążeniem.... Też miałem cuta na high i zmieniłem na low. Kolejne loty na zimnych i zmeczonych nano techach bez problemu. Muszę zrobić we wszystkich reglach bo winter is coming
miruuu pisze:....Muszę zejść nieco z kątami (obecnie coś ok 13.5) i zobaczymy.
windcatcher pisze:miruuu pisze:....Muszę zejść nieco z kątami (obecnie coś ok 13.5) i zobaczymy.
Jak będziesz kombinować z kątami to sprawdź proszę jakie maksymalne kąty uda się ustawić bez bindowania serw??
Czy jeśli masz 13,5 na pitchu to ile wejdzie na cyklikę? Uda się 10-11 wcisnąć czy już nie?
windcatcher pisze:Zeby zobaczyc ile maksymalnie wchodzi? Radios gdzies tam wysluchał, ze model ma ciasny uklad i malo miejsca na katy. Jesli wchodzi 13.5 i 10 bez bindowania to już sporo ale jestem ciekaw ile wejdzie na maxa?
Nie chce wprowadzić w błąd, ale w brainie maxymalne kąty cykliki ustawiasz w tym samym basic oknie co zakres pitcha.ocean_wro pisze:W każdym heli sprawdzam jedynie czy tarcza lub snapy itd nie ocierają nigdzie i o nic przy max wychyłach w każdym kierunku. I to mi wystarczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość