Naciapane z iPhone
miruuu pisze:Długość walka - fajnie jeśli dłuższy, ale mi chyba nie zrobi roznicy bo ustawiłem ogon na najbliższej dziurę na serwie i i tak nie używam całej długość walka.
Naciąg paska - w sumie problem może być tutaj... musze się przyjrzeć - może te sprężyny się wyrobiły i nie nacigaja mocno, bo w sam rozciągnięty pasek ciężko mi uwierzyć.
Zębatke obejrzę i poszukam babola - fajnie jakby to było to bo najmniej pracy...
miruuu pisze:Długość walka - fajnie jeśli dłuższy, ale mi chyba nie zrobi roznicy bo ustawiłem ogon na najbliższej dziurę na serwie i i tak nie używam całej długość walka.
Naciąg paska - w sumie problem może być tutaj... musze się przyjrzeć - może te sprężyny się wyrobiły i nie nacigaja mocno, bo w sam rozciągnięty pasek ciężko mi uwierzyć.
Zębatke obejrzę i poszukam babola - fajnie jakby to było to bo najmniej pracy...
miruuu pisze:Nowy wałek - dostałem za darmo, ale on nie jest dłuższy. Ma zniwelowany luz, który w starym zniwelowalem podkładka.
Dłuższe tez są juz, ale to nie te.
Łopatki dłuższe - mam, są ok, ale ok juz było wcześniej wiec wiele się nie zmieniło.
Natomiast inny problem pojawił się po 120 lotach - luźny pasek. Jestem w stanie pod naciskiem mocnym przekręcić wirnik ogonowy tak ze przeskoczy na pasku. Nie wiem czy to pasek czy zębatka na waleczku jeszcze. Mam jedno i drugie wiec sprawdzę ale z paskiem to by było dziwne bo to ten sam co ma t500 i gaui 380 i tam się tak szybko nie rozciągal.
Zamówiłem tez upgradowy dłuższy wałek z metalową zębatka ale jeszcze czekam.
MASA pisze:Zybidk pisze:Tu masz podpora: H47B015XXT , tu jest wałek aluminiowy: H47T021XXT
podziękował
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość