MASA pisze:Przez chwile nawet myślałem żeby wstawić Brain-a w wersji mini - ale ostatecznie do końca przećwiczę BXa - tym bardziej że ( nie wiem czy czytałeś ) ale trafiłem jak ślepa kura ziarno w otoczakach - i mam włączone te wszystkie funkcje z "rescue" bez dopłaty ...
miruuu pisze:Na najbliższe położenie juz bym nie kładł kulki tak czy siak. Mam podejrzenie ze to ona załatwiła mi serwo.
Żeby pracować w pełnym zakresie walka serwo docierały do pozycji orczyka równolegle do belki. Mam dziwne wrażenie ze orczyka przeleciał na drugą stronę i wszystko odurnialo. Tak to przynajmniej wyglądało w powietrzu...
miruuu pisze:Na najbliższe położenie juz bym nie kładł kulki tak czy siak. Mam podejrzenie ze to ona załatwiła mi serwo.
Żeby pracować w pełnym zakresie walka serwo docierały do pozycji orczyka równolegle do belki. Mam dziwne wrażenie ze orczyka przeleciał na drugą stronę i wszystko odurnialo. Tak to przynajmniej wyglądało w powietrzu...
MASA pisze:Podziękował
Ta alu półeczka jest od aligna - czy to jakiś zewnętrzny upgrade?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość