Postautor: leszekm35 » 18 maja 2015, o 06:43
Muszę to jeszcze pooglądać ale ciekawe jest to , że to były próby uruchomienia i motyw był taki, że na początku nie trzymał ogona musiałem drążek dać na maxa w prawo żeby utrzymał ogon zastanawiałem się co jest grane. Okazało się , że źle miałem ustawione w nadajniku żyro . Przestawiłem to i już było w porządku ale to chyba nie miało by wpływy na zatrzymanie ogonu. Później go podniosłem i polatałem troche tak do 50 cm nad ziemią i wszystko było super tylko nie mam filmiku bo kamerzystka musiała wyjechać......
Wczoraj miałem ochotę na loty ale raz wiało mocno a 2 musiałem iść na urodziny do rodziny i lotów nie było

Dzisiaj przyszły mi nowe łopaty do raptora RJX 550 powiem szczerze , że są prawie dobrze wyważone także całkiem nieźle:) można powiedzieć , że minimalnie doważałem jednym wąskim kawałkiem taśmy.
Dzisiaj po pracy uczyłem się dalej latania moim dts 450 3d powiem szczerze , że zawisy loty do przodu do tyło na boki patrząc w tył modelu w tym momencie są dla mnie całkiem proste . Natomiast zaczynam kombinować loty patrząc na model z boku i powiem szczerze , że proste to nie jest trochę się napociłem ale model nadal cały

Pozdrawiam
Leszek
Raptor 30 v2,Hirobo sceadu 50,KDS innova 550,KDS 450c,yak 54,sonic,sentosa sport,phoenix 2000,