hevi pisze: Najpierw muszę jeden zbiornik przepalić bo silnik jest podobno po remoncie na dotarciu. Ile odkręcić iglice? 3-4 obroty żeby go mocno przelać? Czy tak jak jest w instrukcji 2 obroty?
hevi pisze:Ale mam wrażenie że silnik jest na tak wysokich obrotach , że jakbym mu dał max otwarcia przepustnicy , to przekręciłby chyba tłok.Chodzi mi o to ,że tak naprawdę max obrotów silnika niekonieczne przypada na max otwartej przepustnicy , tzn , że np.w połowie otwarcia przepustnicy może mieć bardzo duże obroty , i wtedy trzeba ustawić krzywą gazu nie np. 10-30-50-75-100 , tylko 10-20-30-40-50 . O to mi chodzi
Wgraj mu w trybie recovery poprzednią wersje przynajmniej spróbuj.Bi0ly pisze:Panowie mam taki problem. Brajan nie reaguje na nowy update, tzn, gdy go podłączam informuje mnie że wersja jest stara: 013 daje aktualizacje, uruchamia się i wszystko jest git. Po odłączeniu i ponownym podłączeniu brain dalej jest w wersji 013 i można sobie tak aktualizować w nieskończoność. Drugi problem to taki że jednostka nie widzi ósmego kanału i nie mogę uruchomić funkcji rescue. Dodam że wcześniej wszystko działało poprawnie, model chwilę po leżakował i takie cyrki się dzieją. Niestety reset nie pomaga
Ktoś się spotkał z taką sytuacją >?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości