mwx pisze:Ja mam w chacie 15 letni 40". Dzieciory nawet mówią że wolą jak wszytko jest bardziej "rozmazane i bajkowe" w tv niż takie "ostre i nierealne" jak w telewizorze u babci
kudzu pisze:Adam12 pisze:BTW muszę wywalić TV, matrycy się nie wymienia, ani naprawia. Teraz myślę czy w ogóle mi go trzeba.
Ja już zapowiedziałem dzieciom, że jak tv się zepsuje, to nowego nie będzie :>
Ja buduję linię do przerobu butelek Pet na filament do drukarki, przestanę je wyrzucać.kudzu pisze:Ale pozostanie biernym też nie jest dobre. Więc może próbujmy, a może uda się w końcu wypracować złoty środek.
Carson pisze:Gdzie tu jest jakis szeryf?!Ktos sie bedzie kiedys przebijal przez te Wasze eko rozkminy zeby przeczytac cos o zyxie.
mwx pisze:Ja mam w chacie 15 letni 40". Dzieciory nawet mówią że wolą jak wszytko jest bardziej "rozmazane i bajkowe" w tv niż takie "ostre i nierealne" jak w telewizorze u babci
Don Mirson pisze:Czymże jest zyx w obliczu tak ważnych tematów. Może po prostu zmienię tytuł wątku?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość