Czy nie powinien to być Throttle ?
Krzywa gazu na razie jest dziewicza

Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
SeKLeS pisze:Programowanie tego regla z kartą to bułka z masłem. Na początku bez karty ustaw sobie zakres gazu max/min (helik off, drag gazu max, helik on itd itp.). Może tylko to Ci się rozjechało? Tak czy owak kartę warto wpiąć i sprawdzić resztę. Soft start wiesz jak w tym zestawie ustawić? Dość charakterystyczna operacja.
Gajos pisze:A potem uwagi w rodzaju "czytaj ze zrozumieniem".
Rany koguta, ukryta kamera czy co. Rozumiem tylko to, co pisze Marek.
marek_c4 pisze:Raczej Gov - off, ale chciałbym żeby podczas startu wirnik rozkręcał mi się powoli.
Dopiero co nauczyłem się jako tako wisieć, i stałe obroty chyba nie będzą mi na razie potrzebne.
miruuu pisze:marek_c4 pisze:Raczej Gov - off, ale chciałbym żeby podczas startu wirnik rozkręcał mi się powoli.
Dopiero co nauczyłem się jako tako wisieć, i stałe obroty chyba nie będzą mi na razie potrzebne.
Ja tez się uczę i od poczatku latam na płaskich gazach. Tobie też polecam. To kwestia przełamania się na jednym, dwóch pakietach...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości