http://rcmaniak.pl/pl/p/ZYX-S-DSMX-DSM2 ... litki/1512

Jeden koniec wpinam do ZYX'a, a drugi w satelitkę - dobrze myślę ?
Chciałbym aby działało to bez "normalnego odbiornika".
To były zapasowe,.Jazz pisze:... Pomogli Ci koledzy na Pałacowej otworzyć auto, a Ty tak się w stosunku do nich zachowujesz ?
Dorośnij.
wojtekr pisze:A w ZYX ustawia się rodzaj DSM2/DSMX? W brainie zanim tego nie ustawisz to chodzi tylko gaz (w nitro)
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
StRess pisze:Przewód zyx-satelitka masz od zyx-s czy zyx-s2? Przewód w wersji S miał coś po drodze wlutowane, co by się satelitka chciała łączyć. ZYX-S2 ma to wlutowane już "w środku" i wymaga zwykłego kabelka, bez przeróbek.
lenu pisze:To wlutowane to step down i S2 też go wymaga bo spalisz satelitkę. Ustaw DSMX-2 i zobacz czy to nie pomoże
lenu pisze:Tu masz, spróbuj przestawić
Ta DX6 z którego roku jest? Od 2015 spektrum nie robi apek z obsługą DSM2 więc jeśli jest z tego roku zostaje ci tylko DSMX
lenu pisze:Ogólnie to Satelitka DSMX i ZYX S2 mniej wiecej tak się binduje:
1. Bindujesz Radio z Satelitką DSMX poprzez odbiornik obsługujący dsmx ( tutaj używasz oryginalnego kabla)
2. Przepinasz satelitkę z kablem do zyxa do portu oznaczonego chyba jako rudd (3ci od prawej zaraz po reglu)
3. Ustawiasz w programie do ZYXa DSMX-2
4. Patrzasz na monitorze w programie czy wszystkie kanały działają.
A no i oczywiście radio bez żadnych mixów i w trybie 1 servo na tarczy
StRess pisze:Przewód zyx-satelitka masz od zyx-s czy zyx-s2? Przewód w wersji S miał coś po drodze wlutowane, co by się satelitka chciała łączyć. ZYX-S2 ma to wlutowane już "w środku" i wymaga zwykłego kabelka, bez przeróbek.
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości