super_mario2 pisze:Przyłączam się do pytania - instrukcja sugeruje satelitkę dla dużych modeli ?
Ja tam bym wsadził ze trzy co najmniej, najlepiej przez jakiegoś ichniego s-busa, bo a nóż jeszcze ucieknie z zasięgu??

super_mario2 pisze:Przyłączam się do pytania - instrukcja sugeruje satelitkę dla dużych modeli ?
Ale jakby się nad tym chwilę zastanowić to chyba nie ma w tym nic dziwnego. Przecież do odbiorników DSM2 nie podłącza się satelitek DSMX i vice versa. W końcu ten FBL to nic innego jak Bestja i jakiś tam ARXXXX w wersji DSMX w jednym opakowaniu...Szelma pisze:I najgorsze, przy najmniej dla mnie choć do końca w to nie wierzę:
Caution: DO NOT use DSM2 remote receivers with AR7200BX.
Doing so will cause the helicopter to crash, resulting in property damage and injury
crash pisze:fbl ar7200x spektruma
Kosmo pisze:Różnią się prędkością z jaką helik reaguje na stery. Każdy ustawia pod siebie. Ja latam na Extrem plus zwiększone Travele na Elev i Aile na 120%.
super_mario2 pisze:Z tego co pamiętam to travele mają znaczenie tylko w trybie transmiter.
Gmeracz pisze:ok wibracje to jedno ale warto przyjrzeć się dlaczego wywalił się co jakiś czas i tylko w jedną stronę...
Wibracje dawały by się we znaki częściej niz co parę minut.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość