Moderator: Kowal
Pozwolę sobie wrzucić zdjęcia naprawdę zacnego kretaangry trex pisze:Ehh Carson był, mialem sie skoncentrować która to facjata, pewno rozmawialiśmy a i tak nie wiem jak waść wyglądasz. Zero koncentracji, może przemęczenie podróżą. Nie dosyć że byłem jakiś rozbity, to jeszcze rozbiłem dziś rano 700te Goblina. Ale przynajmnien wszyscy którzy byli w Niedziele o 10tej w Wincentowie, zapamiętają dzieki spektakularnemu kretowi, który to Sławol z Poznania.
Carson pisze: A pogoda to Twoja wina!
angry trex pisze:Ehh Carson był, mialem sie skoncentrować która to facjata, pewno rozmawialiśmy a i tak nie wiem jak waść wyglądasz.
angry trex pisze:Zero koncentracji, może przemęczenie podróżą. Nie dosyć że byłem jakiś rozbity, to jeszcze rozbiłem dziś rano 700te Goblina. Ale przynajmnien wszyscy którzy byli w Niedziele o 10tej w Wincentowie, zapamiętają dzieki spektakularnemu kretowi, który to Sławol z Poznania.
Psychol pisze:Czy ktoś nagrał mój ostatni lot siedemsetą w sobotę zanim się rozpadało? Jeżeli tak to proszę o info, zależy mi na klipie, byłoby super gdyby ktoś miał i mógł go udostępnić.
Również dziękuję za super spotkanie : D - widzimy się za rok, mam nadzieję że zdążę poskładaç oświetlenie do G500 przez ten czas XD
aikus pisze:
Naczy się wiesz, no ... Piękny jest, ale co Ci za różnica...? Jeśli jesteś hetero to tak czy siak nie masz co żałować...
A, no chyba, że nie jesteś - to spoko spoko, ja tam nie wnikam:D
angry trex pisze:
Jeśli o to idzie to mam żonę oraz trzech synów, no i mamy się dobrze.![]()
angry trex pisze:Bardziej mnie martwi to, że żaden z potomków nie interesuje się tym pięknym acz trudnym hobby.
angry trex pisze:Natomiast G700 już jest na warsztacie naprawczym
angry trex pisze:Miałem wczoraj słaby dzień i chyba nie powinienem w ogóle latać.
Są piloci którym latanie heli przychodzi ot tak.
Ja muszę być mocno skoncentrowany aby nie popełniać błędów.
Henio pisze:
Miało być krótko, a wypociłem post jak od Aikusa![]()
Carson pisze:... (aczkolwiek Bartek nie mogl sobie z tym poradzic) ...
Henio pisze:
Osobne podziękowania dla Bi0łego, który nam zrobił fajny klimacik swoim charyzmatycznym śpiewemBTW dotarłeś do domu? Miałeś kawałek dalej niż my.
Carson pisze:[...]ciesze sie, ze chociaz troche przyczynilem sie do przyjazdu Tomka Raka (trułem mu na msg) ale chyba nie zaluje bo wyjechal z pikniku z nowym modelem.
Carson pisze:Miru powinien dostac dozywotniego bana za to, ze nas olewa!
Carson pisze: W sumie to nasz forumowy operator CNC Wojtek tez!
Carson pisze:Zobaczylem w koncu na wlasne oczy jak MWX probuje zarznac modele w powietrzu swoim stylem latania
Carson pisze: i zweryfikowalem to co pisze, ze modele nie z cukru i w deszcz tez mozna pona.rwiac
Carson pisze: Odwazylem sie na lot przy halogenach po kilku drinkach
Carson pisze: Mega wrazenie zrobila na mnie poprzerabiana aparatura Arka! Kto nie widzial niech zalujeChyba moj flajskaj trafi na warsztat.
Carson pisze:Niestety tak jak pisze Aikus, który mnie juz nie lubi, musialem dzielic czas miedzy nich a was .
Wróć do „Imprezy krajowe i zagraniczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości