LokaliAxje przekleje przy kompie jak bede
Moderator: Kowal
ZbyszekM pisze:Czy bardzo źle będę widziany na pikniku jeżeli pojawię się tam bez helikoptera?
Prawdopodobnie nie zdążę nic zbudować.
Bazant pisze:Pozatym pod koniec zlotu moze sie okazac ze inni juz tez maja tyle samo latajacym maszyn co Ty ... twu twu tw
miruuu pisze:TEN POST STANOWI PODSUMOWANIE CAŁEJ DYSKUSJI I JEST NA BIEŻĄCO AKTUALIZOWANY - ZNAJDZIESZ W NIM PODSUMOWANIE WSZYSTKICH DOTYCHCZASOWYCH USTALEŃ.
LISTA OSÓB
Wszyscy chętni wpisują się na najlepszą na świecie (bo przygotowaną przez Aikusa) listę obecności.
Lista znajduje się TUTAJ
Gdyby ktoś miał problem z dostępem, daje znać
TERMIN
Głosem większości zlot odbędzie się 18-19 czerwca.
Prawdopodobnie dla chętnych będzie możliwość przyjazdu na dzień-dwa wcześniej (będziemy jeszcze o tym rozmawiać)
Link do mapy google: Wincentów
Adres: Wincentów 64, 05-530 Wincentów (ponieważ dokładne miejsce wjazdu nie posiada adresu, podaję adres sąsiedniego gospodarstwa. Trzeba tą drogą pojechać 200m dalej lub po prostu iść za głosem Gaui X3)![]()
![]()
![]()
![]()
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
magmiecz pisze:Chciałbym zabrać głos w całej tej dyskusji.
.... tak więc :
Będę !
AdamP pisze:...
Kolega Bażant zdeklarował wykonanie toru do wyścigów racerów, ze względu na bezpieczeństwo proponuję zrobić to przy wjeździe na pas lotniska, choć z drugiej strony nigdy nie jadłem qłada z grila
wojtekr pisze:albo rurki PCV do instalacji wodnej albo coś w tym stylu
Wróć do „Imprezy krajowe i zagraniczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość